Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΕΡΙΛΗΨΗ Από την Παρασκευή Σιδερά Κάποτε ήταν ένα κορίτσι που το λέγανε Χριστίνα. Ζούσε ευτυχισμένη με την οικογένειά της στην Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΕΡΙΛΗΨΗ Από την Παρασκευή Σιδερά Κάποτε ήταν ένα κορίτσι που το λέγανε Χριστίνα. Ζούσε ευτυχισμένη με την οικογένειά της στην Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΠΕΡΙΛΗΨΗ Από την Παρασκευή Σιδερά

3 Κάποτε ήταν ένα κορίτσι που το λέγανε Χριστίνα. Ζούσε ευτυχισμένη με την οικογένειά της στην Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή έγινε μια επαγγελματική πρόταση στον πατέρα της, αλλά η μητέρα της δεν συμφώνησε με αυτή. Έτσι η Χριστίνα και η μητέρα της έμειναν μόνες! Η μητέρα της αποφάσισε να πάνε στην Αθήνα. Τελικά, μάνα και κόρη, βρέθηκαν σ' ένα θυρωρείο στην Αθήνα, όπου δούλευε η μαμά της. Χωρίς την άνεση του σπιτιού της, και καθώς ήταν καλοχαϊδεμένη, η Χριστίνα ένοιωθε χάλια! Πήγαινε σε ένα σχολείο που δεν γνώριζε κανέναν!

4 Κάποια στιγμή, αργότερα, όταν συνήθισε τη ζωή εκεί και έγινε φίλη με τα παιδιά στο σχολείο, τότε που άρχισαν τα διαγωνίσματα, στο διαγώνισμα των μαθηματικών, κάποιος είχε κλέψει τις λύσεις! Όλοι υποπτεύθηκαν το «μικρό» της τάξης, γιατί για πρώτη φορά, είχε γράψει σωστά! Όμως τελικά η Χριστίνα ανακάλυψε, πως η Τάνια τις είχε κλέψει! Παρ’ όλα αυτά, η Χριστίνα, λόγω του ότι είχε πει τόσα ψέματα για την ζωή της, για να κάνει εντύπωση, αν έλεγε την αλήθεια για την Τάνια, όλοι θα ανακάλυπταν τα μυστικά της! Όμως δεν άντεξε, τα είπε όλα και τελικά έζησε ευτυχισμένη!

5


Κατέβασμα ppt "ΠΕΡΙΛΗΨΗ Από την Παρασκευή Σιδερά Κάποτε ήταν ένα κορίτσι που το λέγανε Χριστίνα. Ζούσε ευτυχισμένη με την οικογένειά της στην Θεσσαλονίκη. Κάποια στιγμή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google