Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER

2 ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΕΣ Α ΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «18 ΚΙΛΑ ΑΓΑΠΗ !»

3 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΟΝ ΑΜΙ…. Ο Αμι είναι σήμερα 35 χρονών… και ζυγίζει μόλις 18 κιλά!!!

4 Πάσχει από σπάνιας μορφής μυϊκή δυστροφία-τα χέρια και τα πόδια του είναι σαν καλαμάκια Μικρός ήταν πιο φυσιολογικός, σιγά- σιγά όμως σταμάτησε η ανάπτυξη του σώματός του και η μυϊκή του μάζα σχεδόν μηδενίστηκε. Όμως ο γιατρός που είχε πει στη μητέρα του ότι ο Αμι πιθανόν να φτάσει τα έξι χρόνια, όχι όμως παραπάνω, διαψεύσθηκε παταγωδώς.

5 Για να μπορούν να ακούν την ομιλία του, έχει προσαρμοσμένο ένα μικρόφωνο που καταλήγει μπροστά στο στόμα του.Έχει πολλούς φίλους, τα βράδια πηγαίνει μαζί τους σε καφετέριες εκεί εξάλλου γνώρισε και τον σκηνοθέτη του ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του.

6 Ο Αμι μπορεί να κινήσει μόνο ένα δάκτυλο από το αριστερό του χέρι- τίποτε άλλο. Σπούδασε 3d- animator, σχεδιάζει κινούμενα σχέδια.

7 Σχεδιάζει γαλάζια πουλιά που πετούν στον ουρανό. ……

8 Ο Αμι ζει μόνος του, μαζί με μια 21χρονη, τη Χριστίνα, η οποία τον φροντίζει.

9 Ο Αμι είναι ευτυχισμένος γιατί η Χριστίνα τον αγαπάει, τον προσέχει, τον σκεπάζει τα βράδια που ανάβουν φωτιές με την παρέα στην αμμουδιά, σπρώχνει το καροτσάκι του δίπλα στην θάλασσα…

10 Προτιμά να μείνει μόνος… Αλλά η Χριστίνα διευκρινίζει ότι τον αγαπάει σαν φίλο και δεν ξέρει αν θα μπορέσει ποτέ κάτι παραπάνω, και τότε ο Αμι της ζητάει να φύγει……. Προτιμά να μείνει μόνος…

11 Πράγμα πολύ δύσκολο ….. Ο Αμι ξεσηκώνει τους φίλους του να διασχίσουν την Αμερική να συναντήσει το γιατρό που του περιόρισε τις ελπίδες ζωής στα 6 χρόνια

12 Άλλα όχι ακατόρθωτο ……

13 Νοικιάζουν ένα τροχόσπιτο Και ξεκινούν από το Ισραήλ το ταξίδι για την Αμερική…… Άραγε θα τα καταφέρουν ???

14 Θέλησε να επισκεφτεί τον αδελφό του, με τον οποίο μάλωσαν, όταν αυτός παραπονέθηκε ότι ο Αμι απορρόφησε όλη την προσοχή και την αγάπη της μητέρας τους Πέρασαν από την πόλη που ζούσε και καθήψανε δυο μέρες μαζί….

15 Έφυγε χαρούμενος γιατί κατάφερε να συγχωρεθεί με τον αδελφό του……

16

17 Και τότε αποφασίζει να κάνει ακόμη ένα τρελό του όνειρο πραγματικότητα Να ταξιδέψει με μηχανή Harley…..!!!!! Να ταξιδέψει με μηχανή Harley…..!!!!!

18 Γιατί αν κανείς το θέλει …… Όλα γίνονται…

19 Σε κάθε στάση δεν τους έλλειπε η διασκέδαση Και το κέφι …… Σε κάθε στάση δεν τους έλλειπε η διασκέδαση Και το κέφι …… Ήταν σίγουρος πως θα τα καταφέρει ….

20 Η βόλτα με την Harley ήταν καταπληκτική ….

21

22 Σε λίγο έφτανε στον προορισμό του θα συναντούσε επιτέλους τον 87 πλέον γιατρό στο Μαϊάμι….. Όμως σε αυτό το ραντεβού, ήθελε να πάει ολομόναχος

23 Δεν ήρθα εδώ για να διαπληκτιστώ μαζί σας…. Ήρθα απλά να σας αποδείξω ότι ζω…. Μια και την ζωή την δίνει ο Θεός στους ανθρώπους…. και μόνο Αυτός….. Δεν ήρθα εδώ για να διαπληκτιστώ μαζί σας…. Ήρθα απλά να σας αποδείξω ότι ζω…. Μια και την ζωή την δίνει ο Θεός στους ανθρώπους…. και μόνο Αυτός…..

24 Ο Αμι στον δρόμο της επιστροφής σταμάτησε σε αρκετές πόλεις γνώρισε ανθρώπους έκανε φιλίες ….

25 Επικοινωνεί σήμερα μαζί τους μέσω του διαδικτύου ….

26 Το φιλμ τελειώνει κάπως έτσι……. κατάφερα να κάνω αυτό που ήθελα… Το πίστεψα πολύ ….

27 Ελπίζω Χριστίνα να βρεθούμε σε μια άλλη ζωή οπού θα είμαι πιο καλά και θα μπορείς να με αγαπήσεις Όπως σε ΑΓΑΠΩ!!!!

28 Και εκεί να ζήσουμε αιώνια μαζί….


Κατέβασμα ppt "ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ FESTIVAL DOCUMANTER ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΟΥ 2006 ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΤΑΝ ΈΝΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google