Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Έμεινε στην ιστορία.  Ο Μ. Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Πέλλα το Νοέμβριο του 365 π. Χ. Ήταν γιός του Φιλίππου β΄. Όταν πέθανε ο πατέρας του, ο Μ. Αλέξανδρος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Έμεινε στην ιστορία.  Ο Μ. Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Πέλλα το Νοέμβριο του 365 π. Χ. Ήταν γιός του Φιλίππου β΄. Όταν πέθανε ο πατέρας του, ο Μ. Αλέξανδρος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Έμεινε στην ιστορία

2  Ο Μ. Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Πέλλα το Νοέμβριο του 365 π. Χ. Ήταν γιός του Φιλίππου β΄. Όταν πέθανε ο πατέρας του, ο Μ. Αλέξανδρος έκατσε στο θρόνο για πολλά χρόνια. Επίσης έκανε πολλές εκστρατίες σε μακρινά μέρη. Από την Περσία ως τη χώρα του Φαραώ δηλαδή την Αίγιπτο.

3  Σκοπός της κάθε εκστρατίας δεν ήταν να νικήσει και να γίνει αρχηγός αλλά να αναπτύξει τον πολιτισμό του κάθε λαού. Όπως είναι η γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα, την επιστήμη κτλ.

4

5

6  Όλοι οι θνητοί να ζήσουν σαν ένας λαός μονιασμένοι για την κοινή προκοπή.May all mortals live as one Nation together for the common prosperity  Το έργο φιλοτέχνησε ο Γιώργος Παπαδόπουλος και δώρισε στο ίδρυμα Μ. Αλέξανδρος  Οκτώβριος 2008

7  Ευχαριστώ για την προσοχή που επιδείξατε !


Κατέβασμα ppt "Έμεινε στην ιστορία.  Ο Μ. Αλέξανδρος γεννήθηκε στην Πέλλα το Νοέμβριο του 365 π. Χ. Ήταν γιός του Φιλίππου β΄. Όταν πέθανε ο πατέρας του, ο Μ. Αλέξανδρος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google