Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου

2 Πληροφοριες για τον messi
Είναι ο καλυτερος παικτης της Barcelona Εχει πολλες/πολλους θαυμαστες!!!!!! Ο messi εχει το νουμερο 10 της ομαδας Είναι ο καλυτερος παικτης της Barcelona Εχει πολλες/πολλους θαυμαστες!!!!!!

3 Πληροφορίες για τον c ronaldo
Εχει το νουμερο 7!!! Της ομαδας Είναι ο καλυτερος παικτης στην Real Madrid

4 Πληροφοριες για τον neymar
Εχει το νουμερο 9!!! της ομαδας Είναι ο καλυτερος παικτης της santos

5 Τα goal των παικτων

6 Τα goal των παικτων

7 Τα goal των παικτων

8 Messi Ο Λιονέλ Μέσι (Lionel Andrés Messi , γενν. στις 24 Ιουνίου 1987) είναι ποδοσφαιριστής από την Αργεντινή, ο οποίος αγωνίζεται στο ισπανικό πρωτάθλημα (με την Μπαρτσελόνα) και στην εθνική ομάδα της χώρας του. Θεωρείται από πολλούς ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του,[1][2][3] έχοντας κερδίσει το βραβείο Χρυσή Μπάλα (2009) και το βραβείο του Ποδοσφαιριστή της Χρονιάς από την FIFA (2009) (είχε υπάρξει και άλλες φορές υποψήφιος για αυτά χωρίς να τα κατακτήσει), καθώς και το βραβείο που αντικατέστησε τα δύο προηγούμενα, το βραβείοΧρυσή Μπάλα της ΦΙΦΑ το 2010. [4][5][6] Το στιλ του και η ικανότητά του στο γήπεδο έχουν κάνει πολλούς να τον συγκρίνουν με τον θρυλικό Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος έχει ο ίδιος "ανακηρύξει" τoν messi ως δεύτερο Ντιέγκο Μαραντονα

9 C.Ronaldo Ο Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro,(πορτογαλική προφορά: [kɾɨʃtiɐnu ʁunaɫdu] γνωστός ως Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι Πορτογάλοςποδοσφαιριστής που αγωνίζεται για την Ρεάλ Μαδρίτης και για την Εθνική Ομάδα της Πορτογαλίας. Τον Ιούνιο του 2009 ανακοινώθηκε η μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με κόστος 95 εκατομμυρίων ευρώ, το μεγαλύτερο ποσό που έχει δαπανηθεί για μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1985 στη Φούντσαλ της Μαδέρα στην Πορτογαλία. Έχει ένα αδελφό το Χιούγκο και δυο αδελφές, Έλμα και Κάτια. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο, παίζοντας αρχικά σε μικρές ομάδες της περιοχής. Αργότερα πήγε στην Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και το 2003 πήγε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Με τη Μάντσεστερ κέρδισε πολλούς τίτλους, ανάμεσά τους τρία πρωταθλήματα Αγγλίας και μια φορά τοChampions League. Το 2008 τιμήθηκε με τη Χρυσή Μπάλα, από το περιοδικό France Football.

10 Νeymar Ο Neymar da Silva Σάντος Τζούνιορ ή απλά Neymar (Γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1992 στις Mogi das Cruzes, Βραζιλία) είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής που παίζει σήμερα για την βραζιλιάνικη ομάδα Santos και στην εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Ο Neymar ήταν στα πρόθυρα της υπογραφής για την Τσέλσι μέχρι να υπογραφεί μια νέα προσφορά σύμβασης με την Santos FC.Η Chelsea εχει πολύ έντονο ενδιαφέρον για το νέο ταλέντο "προσωνύμιο" το επόμενο Ρομπίνιο και Pele. Μετά την ένταξη στην ομάδα το 2003,Ο Neymar εκάνε τελικά το ντεμπούτο του Σάντος κατά της Oeste στις 7 Μαρτίου 2009 στη νίκη με 2-1 στην ηλικία των 17, Η επόμενη εμφάνιση Neymar ήταν εναντίον της Mogi Mirim μία εβδομάδα αργότερα, κατά την οποία σκόραρε ο το πρώτο γκολ για την Σάντος. Θεωρείται ως ένα από τα πιο συναρπαστικά νέα ταλέντα που έχουν ποτέ βγει από τη Νότια Αμερική. Στις 11 Απριλίου 2009, στο Campeonato Paulista 2009 ημι-τελικό πήρε πρώτο πόδι κατά Palmeiras, Neymar σκόραρε το καθοριστικό γκολ σε μια νίκη στο Estádio Vila Belmiro. Στον τελικό όμως,ο Neymar παρέλειψε να εκτελέσει την ικανότητά του πλήρους και η Santos συνετρίβη από την Κορινθίους με μια συνολικό σκορ 4-2.

11 Τα κυπελα του messi

12 Neymar

13 C ronaldo

14 Εργασια από τους Κωστας Ασλανιδης Βασιλης Γρηγοριαδης

15 Ο cristiano ronaldo καταγεται από την πορτογαλια και εχει περασει από την Manchester united και Real Madrid O lionel messi κατάγεται από την Αργεντινη και εχει περασει από την ακαδημια της Barcelona B και αργοτερα στην κανονικη Ο Neymar καταγεται από την Βραζιλια και εχει περασει από την Santos


Κατέβασμα ppt "3 καλύτεροι ποδοσφαιριστές του κόσμου"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google