Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΝΟΜΑ:ΕΠΙΘΕΤΟ:ΤΑΞΗ:ΘΕΜΑ: KATΑ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΔΡΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΝΟΜΑ:ΕΠΙΘΕΤΟ:ΤΑΞΗ:ΘΕΜΑ: KATΑ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΔΡΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΟΝΟΜΑ:ΕΠΙΘΕΤΟ:ΤΑΞΗ:ΘΕΜΑ:

3 KATΑ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΔΡΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΖΩΑ. ΕΙΧΕ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΟΥΣ –ΤΑ ΒΟΥΕΡΑ ΠΟΤΑΜΙΑ – ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΟΙ ΩΚΕΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΜΕΝΕΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΙΣ ΒΑΘΙΕΣ ΠΗΓΕΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΗΠΕΙΡΟΥΣ.ΟΙ ΥΔΑΤΙΝΕΣ ΜΑΖΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ. ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ 70,8 ΤΗΣ ΕΚΑΤΟ.ΤΗΣ ΓΗΙΝΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ. ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ,ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ, ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ Β. ΠΑΓΩΜΕΝΟ Η’ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ Ν. ΠΑΓΩΜΕΝΟ Η’ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΟΝ.

4 ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΕ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΒΑΘΟΣ ΩΚΕΑΝΟΣ ΤΗΣ ΥΔΡΟΓΕΙΟΥ. ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΣΤΑ Δ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ ΣΤΑ Α. ΚΑΙ ΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΕΡΙΓΓΕΙΟ ΠΟΡΘΜΟ ΣΤΑ Β. ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΣΤΑ Ν. ΕΧΕΙ ΕΚΤΑΣΗ 179.679.000 Τ.ΧΛΜ. ΜΕΣΟ ΒΑΘΟΣ 4028 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΗΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΠΑΡΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΓΕΝΗ, ΚΟΡΑΛΙΟΓΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ.1 ΠΟΛΥΝΗΣΙΑ,2 ΜΙΚΡΟΝΗΣΙΑ, 3 ΜΕΛΑΝΗΣΙΑ.ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΖΩΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.Η ΠΑΝΙΔΑ ΤΟΥ ΕΧΕΙ 40.000 ΕΙΔΗ ΤΟ ΦΥΤΟΠΛΑΚΤΟΝ 380 ΕΙΔΗ,Η ΒΛΑΣΤΗΣΗ ΤΟΥ ΒΥΘΟΥ 20 ΕΙΔΗ ΑΝΘΟΦΥΤΑ ΚΑΙ 4000 ΕΙΔΗ ΦΥΚΙΑ.ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΑΓΓΕΛΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΚΡΥΣΕ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΕΙΡΗΝΙΚΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.


Κατέβασμα ppt "ΟΝΟΜΑ:ΕΠΙΘΕΤΟ:ΤΑΞΗ:ΘΕΜΑ: KATΑ ΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΤΟΝ ΩΚΕΑΝΟ ΤΟΝ ΕΙΚΟΝΙΖΑΝ ΜΕ ΕΝΑ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΕ ΜΑΚΡΙΑ ΓΕΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΥΔΡΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google