Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Γενικός στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής είναι να «περάσουν» το παιδικό κοινό από τη θέση.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Γενικός στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής είναι να «περάσουν» το παιδικό κοινό από τη θέση."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Γενικός στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής είναι να «περάσουν» το παιδικό κοινό από τη θέση του παθητικού δέκτη-θεατή στη θέση του ενεργητικού πομπού-δημιουργού.

2 Αγάπη για το μουσείο ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

3 Ανάπτυξη της ιστορικής σκέψης και της κατανόησης του ιστορικού παρελθόντος και της πολιτιστικής κληρονομιάς. ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΧΟΙ

4 Επαφή / γνωριμία με τις διάφορες ιστορικές εποχές (Φραγκοκρατία, Ενετοκρατία, Τουρκοκρατία), μέσω των τεχνουργημάτων (εκθεμάτων). Καλλιέργεια κριτικής σκέψης και δεξιοτήτων έρευνας: διεξαγωγή συμπερασμάτων όσον αφορά στις καθημερινές ασχολίες, ιδέες και πεποιθήσεις καθώς και στον τρόπο οργάνωσης των ανθρώπων της εκάστοτε εποχής.

5 Ανάπτυξη της παρατηρητικότητας, της διερεύνησης, της ανακάλυψης, της γνώσης, της δημιουργίας, της διασκέδασης μέσω των εκθεμάτων και των τεχνολογιών που προσφέρονται στο χώρο του Μουσείου,


Κατέβασμα ppt "Στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Γενικός στόχος των εκπαιδευτικών προγραμμάτων Μουσειακής Αγωγής είναι να «περάσουν» το παιδικό κοινό από τη θέση."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google