Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Έκθεση Βιβλίου 20 Νοεμβρίου 2012. Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Έκθεση Βιβλίου 20 Νοεμβρίου 2012. Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Έκθεση Βιβλίου 20 Νοεμβρίου 2012

2 Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο Βρεττάκο. Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο Βρεττάκο.

3 Μία αναστάτωση επικράτησε στην τάξη. Τα συναισθήματα πετάχτηκαν σαν χιλιάδες πεταλούδες μέσα από ένα βιβλίο. Μία αναστάτωση επικράτησε στην τάξη. Τα συναισθήματα πετάχτηκαν σαν χιλιάδες πεταλούδες μέσα από ένα βιβλίο. Χαρά, αγωνία, ανυπομονησία για τη διοργάνωση. Χαρά, αγωνία, ανυπομονησία για τη διοργάνωση.

4 Αμέσως, άρχισαν οι συζητήσεις για τις ετοιμασίες της έκθεσης. Αμέσως, άρχισαν οι συζητήσεις για τις ετοιμασίες της έκθεσης. Πρώτον, έπρεπε όλοι να φέρουμε βιβλία. Πρώτον, έπρεπε όλοι να φέρουμε βιβλία. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο. Όσο περισσότερα, τόσο το καλύτερο.

5 Βέβαια, έπειτα από πολλές συζητήσεις καταλάβαμε ότι δεν ήταν και πολύ εύκολο. Βέβαια, έπειτα από πολλές συζητήσεις καταλάβαμε ότι δεν ήταν και πολύ εύκολο. Τι να διαλέξουμε από όλα τα βιβλία που έχουμε όλοι στο σπίτι μας; Τι να διαλέξουμε από όλα τα βιβλία που έχουμε όλοι στο σπίτι μας;

6 Ευτυχώς, όμως, που η κυρία Σταμάτη έχει πάντα τη διάθεση να μας βοηθήσει και, έτσι, ξεκαθάρισε το τοπίο. Ευτυχώς, όμως, που η κυρία Σταμάτη έχει πάντα τη διάθεση να μας βοηθήσει και, έτσι, ξεκαθάρισε το τοπίο.

7 Επιτέλους, ήρθε η μέρα της έκθεσης βιβλίου. Επιτέλους, ήρθε η μέρα της έκθεσης βιβλίου. Έπρεπε να ετοιμάσουμε την τάξη μας. Έπρεπε να ετοιμάσουμε την τάξη μας. Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι. Όλοι ήμασταν πολύ χαρούμενοι.

8 Όλα τα παιδιά είχαν φέρει πολύ ωραία βιβλία. Όλα τα παιδιά είχαν φέρει πολύ ωραία βιβλία. Αρχίσαμε να τοποθετούμε τα βιβλία πάνω στα θρανία με ωραίο και ευπαρουσίαστο τρόπο. Αρχίσαμε να τοποθετούμε τα βιβλία πάνω στα θρανία με ωραίο και ευπαρουσίαστο τρόπο.

9 Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. Τελικά, το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο. Βέβαια, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για επισκέψεις, γιατί το διάλειμμα είναι πολύ μικρό. Βέβαια, δεν υπήρχε αρκετός χρόνος για επισκέψεις, γιατί το διάλειμμα είναι πολύ μικρό. Θα έπρεπε, ίσως, να είχαμε συνεννοηθεί με το Διευθυντή να παίρναμε λίγο χρόνο από το επόμενο μάθημα. Θα έπρεπε, ίσως, να είχαμε συνεννοηθεί με το Διευθυντή να παίρναμε λίγο χρόνο από το επόμενο μάθημα.

10 Δεν πειράζει όμως!!! Δεν πειράζει όμως!!! Η όλη διαδικασία ήταν απόλαυση! Η όλη διαδικασία ήταν απόλαυση! Η ομαδική εργασία ήταν ωραία εμπειρία! Η ομαδική εργασία ήταν ωραία εμπειρία! Η ιδέα της κυρίας Σταμάτη ήταν πετυχημένη! Η ιδέα της κυρίας Σταμάτη ήταν πετυχημένη!

11 Φέρνοντας τα βιβλία μας στο σχολείο θυμηθήκαμε τις ωραίες εικόνες που μας είχαν ταξιδέψει διαβάζοντάς τα! Φέρνοντας τα βιβλία μας στο σχολείο θυμηθήκαμε τις ωραίες εικόνες που μας είχαν ταξιδέψει διαβάζοντάς τα! Και, επιπλέον, πήραμε και ιδέες από τα βιβλία των συμμαθητών μας! Και, επιπλέον, πήραμε και ιδέες από τα βιβλία των συμμαθητών μας!

12 «Τα σκαλοπάτια της γνώσης διευρύνουν το νου και απελευθερώνουν τον άνθρωπο»

13 Η ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ Κ., Β1 - 7 ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ : ΣΤΑΜΑΤΗ ΣΤΑΜΑΤΙΑ


Κατέβασμα ppt "Έκθεση Βιβλίου 20 Νοεμβρίου 2012. Μια μέρα η κυρία Σταμάτη μάς ανακοίνωσε ότι το τμήμα μας θα πραγματοποιήσει μία Έκθεση Βιβλίου αφιερωμένη στο Νικηφόρο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google