Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος 2012-13.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος 2012-13."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος 2012-13

2 Πως περνούσες τον ελεύθερό σου χρόνο, όταν ήσουν παιδί; Στον ελεύθερό μου χρόνο, έβγαινα έξω και έπαιζα με τα παιδιά της γειτονιάς. Παίζαμε διάφορα παιχνίδια, όπως κρυφτό, κυνηγητό κ.α. Όταν μεγάλωσα λίγο, πήγαινα με τις φίλες μου διάφορες βόλτες στο πάρκο της γειτονιάς μου, καθώς και σε ένα πολιτιστικό κέντρο νεότητας που υπήρχε εκεί κοντά. Εκεί παίζαμε διάφορα επιτραπέζια παιχνίδια αλλά και πινγκ-πονγκ. Τα σαββατοκύριακα πηγαίναμε καμιά φορά στον κινηματογράφο.

3 Πώς περνούσες στο σχολείο; Στο σχολείο περνούσαμε ωραία. Θυμάμαι χαρακτηριστικά πως όλα τα παιδιά ήμασταν μια παρέα! Βέβαια, εκτός από αυτό, πρέπει να πω πως η συμπεριφορά των καθηγητών ήταν διαφορετική. Οι καθηγητές μας ήταν πιο αυστηροί τότε.

4 Συγκρίνεται ο τρόπος ζωής των παιδιών τότε με σήμερα; Ποιες είναι οι ομοιότητες και ποιες οι διαφορές; Ο τρόπος ζωής των παιδιών σήμερα έχει αλλάξει πολύ. Σήμερα τα παιδιά έχουν πιο πολλές ανέσεις, αλλά έχουν και πιο πολλές υποχρεώσεις. Κατά τη γνώμη μου, η τεχνολογία τα εγκλωβίζει μέσα στο σπίτι και τα οδηγεί στην εγκατάλειψη του παιχνιδιού. Τα παιδιά σπαταλάνε πολύ χρόνο στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και δε βγαίνουν πια έξω, για να παίξουν με τους φίλους τους.


Κατέβασμα ppt "Συνέντευξη από τη μητέρα μου Στέφανος Ν. Β1΄ Σχολικό έτος 2012-13."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google