Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

1 η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΜ: 9787 ΤΜΗΜΑ: Η3Β PLAY DENTAL ADVENTURE (www.dentistgames.com)www.dentistgames.com ΣΚΟΠΟΣ:

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "1 η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΜ: 9787 ΤΜΗΜΑ: Η3Β PLAY DENTAL ADVENTURE (www.dentistgames.com)www.dentistgames.com ΣΚΟΠΟΣ:"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 1 η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΜ: 9787 ΤΜΗΜΑ: Η3Β PLAY DENTAL ADVENTURE (www.dentistgames.com)www.dentistgames.com ΣΚΟΠΟΣ: Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί ως «οδοντίατρος» να αντιμετωπίσει περιπτώσεις «ηλεκτρονικών ασθενών», να σκεφτεί σχέδια θεραπείας και να εφαρμόσει την οδοντιατρική θεραπεία μέσω των εργαλείων που του παρέχει το παιχνίδι.

2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ: Αρχικά παρατίθεται ένα σύντομο ιστορικό του «ηλεκτρονικού ασθενή» το οποίο προϊδεάζει τον χρήστη για το περιστατικό που πρόκειται να αντιμετωπίσει. Στη συνέχεια, παρατίθενται και μερικά χαρακτηριστικά του «ηλεκτρονικού ασθενή» που αφορούν τη στοματική του κατάσταση.

3 Προχωρώντας στο παιχνίδι, ο χρήστης καλείται να φέρει εις πέρας διαφορετικού τύπου οδοντιατρικές εργασίες, όπως εμφράξεις αμαλγάματος, αντιμετώπιση καταγμάτων, εφαρμογή αναισθησίας, ορθοδοντική θεραπεία κ.λπ.. Όλα αυτά με βοήθεια που του προσφέρεται μέσα από το παιχνίδι.

4 Αφού ολοκληρώσει το επίπεδο ο χρήστης, μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο. Με τον τρόπο αυτό, ο χρήστης, ως «ηλεκτρονικός οδοντίατρος», εξοικειώνεται με τις οδοντιατρικές εργασίες και μέσω ενός ευχάριστου παιχνιδιού έρχεται σε επαφή με την οδοντιατρική θεραπεία. http://www.dentistgame.com/p/dental-adventure_27.html http://www.shockwave.com/gamelanding/glennmartin.jsp ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!


Κατέβασμα ppt "1 η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΜ: 9787 ΤΜΗΜΑ: Η3Β PLAY DENTAL ADVENTURE (www.dentistgames.com)www.dentistgames.com ΣΚΟΠΟΣ:"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google