Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

PLAY DENTAL ADVENTURE 1η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "PLAY DENTAL ADVENTURE 1η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 PLAY DENTAL ADVENTURE 1η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ
ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΕΜ: 9787 ΤΜΗΜΑ: Η3Β PLAY DENTAL ADVENTURE ( ΣΚΟΠΟΣ: Πρόκειται για ένα ηλεκτρονικό παιχνίδι, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί ως «οδοντίατρος» να αντιμετωπίσει περιπτώσεις «ηλεκτρονικών ασθενών», να σκεφτεί σχέδια θεραπείας και να εφαρμόσει την οδοντιατρική θεραπεία μέσω των εργαλείων που του παρέχει το παιχνίδι.

2 ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ:
Αρχικά παρατίθεται ένα σύντομο ιστορικό του «ηλεκτρονικού ασθενή» το οποίο προϊδεάζει τον χρήστη για το περιστατικό που πρόκειται να αντιμετωπίσει. Στη συνέχεια, παρατίθενται και μερικά χαρακτηριστικά του «ηλεκτρονικού ασθενή» που αφορούν τη στοματική του κατάσταση.

3 Προχωρώντας στο παιχνίδι, ο χρήστης καλείται να φέρει εις πέρας διαφορετικού τύπου οδοντιατρικές εργασίες, όπως εμφράξεις αμαλγάματος, αντιμετώπιση καταγμάτων, εφαρμογή αναισθησίας, ορθοδοντική θεραπεία κ.λπ.. Όλα αυτά με βοήθεια που του προσφέρεται μέσα από το παιχνίδι.

4 Αφού ολοκληρώσει το επίπεδο ο χρήστης, μπορεί να προχωρήσει στο επόμενο. Με τον τρόπο αυτό, ο χρήστης, ως «ηλεκτρονικός οδοντίατρος», εξοικειώνεται με τις οδοντιατρικές εργασίες και μέσω ενός ευχάριστου παιχνιδιού έρχεται σε επαφή με την οδοντιατρική θεραπεία. ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ!!!


Κατέβασμα ppt "PLAY DENTAL ADVENTURE 1η ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google