Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1

2 Μια φορά κι έναν καιρό ήταν δύο φίλες
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν δύο φίλες. Αυτές οι δύο φίλες ήταν πολύ αγαπημένες και ήθελαν η φιλία τους να είναι παντοτινή και ποτέ να μην χωρίσουν.

3 Είχαν πολλά ίδια χαρακτηριστικά και κανείς δεν ήξερε γιατί
Είχαν πολλά ίδια χαρακτηριστικά και κανείς δεν ήξερε γιατί. Το σημαντικότερο χαρακτηριστικό τους ήταν ότι είχαν χάσει και οι δύο τους γονείς τους και ότι ήταν μοναχοπαίδια.

4 Ξαφνικά μια μέρα καθώς κάθονταν και μιλούσαν μαζί, η συζήτησή τους πήγε στο παρελθόν όταν ήταν μικρά κορίτσια και είχαν γνωριστεί. Τις άρεσε πολύ αυτή η συζήτηση για το παρελθόν τους για αυτό δεν σταματούσαν να μιλούν.

5 Ώσπου ήρθε η ώρα η κάθε μια να πάει στο σπίτι της, αλλά όμως πριν φύγουν κανόνισαν να βρεθούν την άλλη μέρα στο σπίτι της μιας και να διασκεδάσουν.

6 Όταν ήρθε η άλλη μέρα και λάλησε ο κόκορας η μια σηκώθηκε και καθάρισε, ώστε όταν έρθει η άλλη φίλη να είναι όλα καθαρά.

7 Περίμενε ώρες και ώρες, η φίλη της όμως δεν ερχόταν
Περίμενε ώρες και ώρες, η φίλη της όμως δεν ερχόταν. Είχε πάει 21:00 το βράδυ και είχε ανησυχήσει πάρα πολύ, γι’ αυτό αποφάσισε να της γράψει ένα χειρόγραφο γράμμα.

8 Καθώς η φίλη έγραφε σκεφτόταν διάφορα πράγματα που μπορεί να είχαν συμβεί στη φίλη της και αναρωτιόταν αν θα υπήρχε κανείς να της παρέχει βοήθεια. Τελικά πήγε το γράμμα στο ταχυδρομείο.

9 Αφού έφτασε στο σπίτι της ήθελε να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί
Αφού έφτασε στο σπίτι της ήθελε να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί. Καθώς κοιμόταν είδε στο όνειρο της κάτι περίεργο. Ήταν σε ένα δάσος που είχε πάρα πολλά λουλούδια και δέντρα. Διασκέδαζε τόσο πολύ όταν άκουσε μια διαπεραστική φωνή να φωνάζει «βοήθεια». Ήταν η φίλη της που μάλλον κινδύνευε.

10 Το πρωί ξύπνησε και ανησύχησε πάρα πολύ
Το πρωί ξύπνησε και ανησύχησε πάρα πολύ. Όμως ηρέμησε όταν είδε πως είχε έρθει ένα άλλο γράμμα που μάλλον ήταν της φίλης της. Πραγματικά όταν το άνοιξε είδε πως άνηκε στη φίλη της, το διάβασε και στεναχωρήθηκε πολύ.

11 Το γράμμα έγραφε ότι η φίλη της είχε πρόσβαση σε ένα νησί και είχε βρει σπίτι σε ένα ακρωτήρι κοντά στη θάλασσα.

12 Αφού το σκέφτηκε καλά επέλεξε κάτι πολύ σωστό, να πάει να ζήσει κι εκείνη στο νησάκι που πήγε η φίλη της.

13 Έτσι πήρε ένα δώρο και πήγε στο λιμάνι
Έτσι πήρε ένα δώρο και πήγε στο λιμάνι. Αγόρασε εισιτήριο και πήγε στο σπίτι της φίλης της στο νησάκι. Όταν έφτασε αξιοποίησε τις πληροφορίες από το γράμμα και βρήκε το σπίτι στο ακρωτήριο.

14 Βρήκε τη φίλη της, της έδωσε το δώρο της, αυτή την ευχαρίστησε και της είπε ότι αποφάσισε να μείνει μαζί της. Εκείνη δέχτηκε. Έτσι οι δύο φίλες έζησαν ονειρικά σε εκείνο το σπίτι.


Κατέβασμα ppt "ΟΙ ΔΥΟ ΦΙΛΕΣ ΣΟΦΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Δ1."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google