Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΗΣΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΗΣΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΗΣΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΈΝΑ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΨΑΡΑΣ. ΚΑΘΩΣ ΨΑΡΕΥΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ ΕΠΙΑΣΕ ΈΝΑ ΨΑΡΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΔΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΌ ΤΑ ΑΛΛΑ.

2 Ο ΨΑΡΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ
Ο ΨΑΡΑΣ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΑΡΙΑ. ΚΑΘΩΣ ΠΗΓΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΩΑΡΙΑ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΌ. ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΓΥΑΛΑ.

3 ΤΟ ΨΑΡΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕ ΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΕΚΕΙΝΟ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ.

4 ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΓΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΔΩΣΑΝ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΠΛΑΣΜΑ ΕΠΕΖΗΣΕ ΓΥΡΩ ΑΠΌ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΘΗΣΑΥΡΟΥΣ.

5 ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ
ΤΟΤΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΘΥΣΑΥΡΟΥΣ.ΚΑΘΩΣ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΊΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΘΑΜΠΩΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΤΑ ΠΛΟΥΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΝΑΙ .

6 ΌΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΦΩΝΑΞΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ . ΠΗΓΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΗΚΕ ΝΕΚΡΗ. Ο ΑΝΤΡΑΣ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟ ΨΑΡΙ. ΤΟ ΨΑΡΙ ΤΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΌΤΙ ΡΩΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΑΓΑΘΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤO ΤΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ . Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΓΙΑ ΠΟΛΎ ΚΑΙΡΟ ΤΗΝ ΜΟΝΑΞΙΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.


Κατέβασμα ppt "ΓΙΑΝΝΗΣ ΦΙΛΗΣΤΟ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google