Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Κ ΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ! Αιμιλία Αριστείδου. Τις Τίνας της άρεσε πολύ να παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού της. Όμως κάθε φορά που έβγαινε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Κ ΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ! Αιμιλία Αριστείδου. Τις Τίνας της άρεσε πολύ να παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού της. Όμως κάθε φορά που έβγαινε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Κ ΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ! Αιμιλία Αριστείδου

2 Τις Τίνας της άρεσε πολύ να παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού της. Όμως κάθε φορά που έβγαινε στην αυλή με την μαμά της παραπονιόταν ότι ήθελε να βγει στο δρόμο. Και κάθε φορά η μαμά της, της εξηγούσε ότι στο δρόμο κυλούν τα αυτοκίνητα και είναι πολύ επικίνδυνο. Μια μέρα η Τίνα ήταν αποφασισμένη, κρύφτηκε στην αυλή για να μην την δει μαμά της και στην συνέχεια βγήκε από το κάγκελο, που το είχε ξεχάσει ανοικτό ο μπαμπάς της όταν έφυγε για την δουλεία. Όταν βρέθηκε στο δρόμο η Τίνα, οι οδηγοί άρχισαν να κορνάρουν, να φωνάζουν και είχε σχηματιστεί μια μεγάλη ουρά από αυτοκίνητα και ανθρώπους που ήθελαν να πάνε στην δουλεία τους.

3 Η Τίνα δεν καταλάμβανε τι της έλεγαν και είχε φοβηθεί παρά πολύ από όλον αυτό το κόσμο που είχε μαζευτεί γύρο της. Ένας κύριος κάλεσε τον κύριο τροχονόμο που την πηρέ από το χέρι και την πήγε στο σπίτι της. Η μαμά της είχε ανησυχήσει τόσο πολύ που την πηρέ μια μεγάλη αγκαλιά και της εξήγησε ότι αυτό που έκανε ήταν πολύ επικίνδυνο γιατί θα μπορούσε να της κτυπήσει κάποιο αυτοκίνητο. Η Τίνα κατάλαβε το λάθος της και υποσχέθηκε στην μαμά της ότι δεν θα το ξανά έκανε.

4 Εμφανίζετε ένα ποντικάκι: Ο τροχονόμος έκανε μερικές ερωτήσεις της Τίνας για να δει αν τηρεί τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας! Τι λέτε παιδιά, ας βοηθήσουμε την φίλη μας να απαντήσει τις ερωτήσεις!

5 Σ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΦΟΡΆΜΕ ΠΆΝΤΟΤΈ : Την ζώνη μαςΤα παπούτσια μας

6 Σ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ ΚΑΘΌΜΑΣΤΕ : Μπροστά στην θέση του συνοδηγού Πίσω και στο ειδικό καθησμά ασφαλείας

7 Δ ΙΑΣΤΑΥΡΏΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΡΌΜΟ ΑΠΌ : Την ώρα που έρχονται αυτοκίνητα, χωρίς διάβαση πεζών Από την διάβαση πεζών όταν ανάψει πράσινο για τους πεζούς

8 Σ ΤΟ ΔΡΌΜΟ ΠΕΡΠΑΤΆΜΕ ΠΆΝΤΟΤΕ : Στην μέση του δρόμουΣτο πεζοδρόμιο

9 Σ ΤΟ ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ : Κάθομαι φρόνιμος στην θέση μου Ενοχλώ τον οδηγό και βγάζω τα χέρια μου από το παράθυρο


Κατέβασμα ppt "Κ ΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΉ ΑΓΩΓΉ ! Αιμιλία Αριστείδου. Τις Τίνας της άρεσε πολύ να παίζει με τα παιχνίδια της στην αυλή του σπιτιού της. Όμως κάθε φορά που έβγαινε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google