Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ζωή στην έρημο. Τα ζώα της ερήμου Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: 1.Αλεπού φενέξ 2.Μαγκούστα3.Καμήλα 4.Αντιλόπη όρυξ 5.Σκορπιός6.Γεράκι1.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ζωή στην έρημο. Τα ζώα της ερήμου Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: 1.Αλεπού φενέξ 2.Μαγκούστα3.Καμήλα 4.Αντιλόπη όρυξ 5.Σκορπιός6.Γεράκι1."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ζωή στην έρημο

2 Τα ζώα της ερήμου Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: 1.Αλεπού φενέξ 2.Μαγκούστα3.Καμήλα 4.Αντιλόπη όρυξ 5.Σκορπιός6.Γεράκι1 2 3 4 56

3 Οι Βεδουίνοι Οι βεδουίνοι (=αυτός που βαδίζει στην έρημο) είναι φυλές βοσκών, που τους βρίσκουμε από τις ακτές της Σαχάρας μέχρι την χερσόνησο του Σίνα.

4 Οάσεις Οι οάσεις είναι εδαφική έκταση σε μία έρημο.Συχνά το νερό δεν αναβλύζει στην επιφάνεια αλλά γίνεται φανερή με την ύπαρξη των φυτών. Οι οάσεις είναι εδαφική έκταση σε μία έρημο.Συχνά το νερό δεν αναβλύζει στην επιφάνεια αλλά γίνεται φανερή με την ύπαρξη των φυτών.

5 Οι χουρμαδιές Οι χουρμαδιές είναι είδος φοίνικα.Φυτρώνει στην Ασία,την Αφρική και την Ευρώπη. Φτάνει τα 30 μέτρα και παράγει τους χουρμάδες. Οι χουρμαδιές είναι είδος φοίνικα.Φυτρώνει στην Ασία,την Αφρική και την Ευρώπη. Φτάνει τα 30 μέτρα και παράγει τους χουρμάδες.

6 Οι πυραμίδες Οι πυραμίδες της Γκίζας είναι τα πιο διάσημα κτίρια στην ανθρωπότητα,στην Αίγιπτο.Η κατασκευή τους χρονολογείται στο 2580πΧ. Οι πυραμίδες της Γκίζας είναι τα πιο διάσημα κτίρια στην ανθρωπότητα,στην Αίγιπτο.Η κατασκευή τους χρονολογείται στο 2580πΧ.

7 Ομάδα Εργασίας Β.Μ. Β.Μ. Κ.Α. Κ.Α. Κ.Ε. Κ.Ε. Σ.Α. Σ.Α.

8


Κατέβασμα ppt "Η ζωή στην έρημο. Τα ζώα της ερήμου Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: Η έρημος έχει πολλά ζώα όπως: 1.Αλεπού φενέξ 2.Μαγκούστα3.Καμήλα 4.Αντιλόπη όρυξ 5.Σκορπιός6.Γεράκι1."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google