Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν ένας ασθενής βαριά άρρωστος. Οι συγγενείς του είχαν όλοι μαζευτεί στην αίθουσα αναμονής, απελπισμένοι και αποκαρδιωμένοι. Ξάφνου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν ένας ασθενής βαριά άρρωστος. Οι συγγενείς του είχαν όλοι μαζευτεί στην αίθουσα αναμονής, απελπισμένοι και αποκαρδιωμένοι. Ξάφνου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν ένας ασθενής βαριά άρρωστος. Οι συγγενείς του είχαν όλοι μαζευτεί στην αίθουσα αναμονής, απελπισμένοι και αποκαρδιωμένοι. Ξάφνου μπήκε ένας γιατρός εξουθενωμένος και στενοχωρημένος. Τους λέει: -’’Λυπάμαι πολύ, αλλά σας φέρνω άσχημα νέα’’, μουρμούρισε κοιτώντας τους ανήσυχους συγγενείς. -’’ Η μοναδική ελπίδα που έχει ο άνθρωπός σας να ζήσει είναι να κάνει μεταμόσχευση εγκεφάλου’’. -’’Υπάρχει μια λύση που είναι πειραματική αλλά απόλυτα οικονομική ‘’

3 Οι συγγενείς παρέμειναν αποσβολωμένοι ακούγοντας αυτά τα νέα. Ο πιο γενναίος απ’ αυτούς πετάχτηκε πάνω και ρώτησε : --’’…Και πόσο κοστίζει ένας εγκέφαλος?’’ -’’Χμμμμμ….Εξαρτάται’’ του απαντά ο γιατρός. -”5000 ευρώ κοστίζει ο εγκέφαλος ενός άνδρα και 200 ευρώ ο εγκέφαλος μιας γυναίκας’’.

4 Απόλυτη σιωπή έπεσε στην αίθουσα και ο ένας κοίταζε τον άλλον μ’ απορία. Κάποια στιγμή γυρίζει κάποιος και ρωτάει το γιατρό: -”Γιατρέ, σε τι οφείλεται η διαφορά της τιμής των 2 εγκεφάλων???

5 Ο γιατρός γέλασε μ’ αυτή την αφελή ερώτηση και απάντησε : -’’Είναι απλά μια λογική πολιτική των τιμών.’’ ‘’έχουμε σε προσφορά τους γυναικείους εγκέφαλους γιατί πολύ απλά είναι οι μόνοι....... ……..ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ !!!!

6 Στείλε αυτό το mail σε μια έξυπνη γυναίκα για να την κάνεις να χαμογελάσει ή σ’ έναν πανέξυπνο (χι! χι! χι!) άντρα που ξέρει να γελάει… Πολλά φιλιά σε όλους τους άντρες που, διαβάζοντας την τιμή των εγκεφάλων, χαμογέλασαν πονηρά!!!! Και ακόμα περισσότερα στις γυναίκες που χάρηκαν με την τελευταία ατάκα!!!

7


Κατέβασμα ppt "Στο νοσοκομείο νοσηλευόταν ένας ασθενής βαριά άρρωστος. Οι συγγενείς του είχαν όλοι μαζευτεί στην αίθουσα αναμονής, απελπισμένοι και αποκαρδιωμένοι. Ξάφνου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google