Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ. Ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κλήθηκε να επισκευάσει ένα μεγάλο και πολυσύνθετο κομπιούτερ... Ένα κομπιούτερ, που άξιζε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ. Ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κλήθηκε να επισκευάσει ένα μεγάλο και πολυσύνθετο κομπιούτερ... Ένα κομπιούτερ, που άξιζε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ

2 Ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κλήθηκε να επισκευάσει ένα μεγάλο και πολυσύνθετο κομπιούτερ... Ένα κομπιούτερ, που άξιζε πάνω από 12 εκατομμύρια ευρώ.

3 Ο τεχνικός κάθισε μπροστά στην οθόνη, πάτησε 1-2 πλήκτρα, κούνησε το κεφάλι του, μουρμούρισε κάτι στον εαυτό του και έσβησε τον υπολογιστή. Μετά, έβγαλε ένα μικρό κατσαβίδι από την τσέπη του και γύρισε κατά μιάμιση στροφή μία μικροσκοπική βίδα. Ύστερα, άνοιξε τον υπολογιστή και διαπίστωσε ότι λειτουργούσε τέλεια.

4 Ο πρόεδρος της εταιρίας, ικανοποιημένος απόλυτα, προσφέρεται να πληρώσει τον τεχνικό άμεσα. «Πόσα σας χρωστάω?» ρώτησε. «Είναι 1000 ευρώ», απάντησε ο τεχνικός.

5 «1000 ευρώ?!? 1000 ευρώ για λίγα λεπτά δουλειάς? 1000 ευρώ για να γυρίσετε μια βίδα? Καταλαβαίνω πως ο υπολογιστής αξίζει 12.000.000 ευρώ, όμως 1000 ευρώ μου φαίνονται πάρα πολλά. Θα τα πληρώσω μόνο όταν μου στείλετε αναλυτικό λογαριασμό, που να δικαιολογεί αυτό το ποσό».

6 Ο τεχνικός συμφώνησε και έφυγε. Το επόμενο πρωί, ο πρόεδρος λαμβάνει το τιμολόγιο, το διαβάζει προσεχτικά, κουνάει το κεφάλι του και το εξοφλεί αμέσως, χωρίς διαμαρτυρίες...

7 Το τιμολόγιο έγραφε: Παροχές Υ πηρεσιών: - Στρίψιμο βίδας: € 1 - Γνώση του ποια βίδα ήθελε στρίψιμο: € 999

8 ΘΥΜΗΣΟΥ: Η Αξία Των Ανθρώπων Είναι Ανάλογη Με Εκείνο Που Γνωρίζουν Και Οχι Με Εκείνο Που Κάνουν !


Κατέβασμα ppt "Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ. Ένας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών κλήθηκε να επισκευάσει ένα μεγάλο και πολυσύνθετο κομπιούτερ... Ένα κομπιούτερ, που άξιζε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google