Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Οδήγηση ποίηση. Και… παγκοσμιοποίηση!!! Γέμισε ο κόσμος κινητήρες Και το κατάλαβαν οι φωστήρες κι ενώ όλοι ασχολούνται με οδήγηση αυτοί με της είσπραξης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Οδήγηση ποίηση. Και… παγκοσμιοποίηση!!! Γέμισε ο κόσμος κινητήρες Και το κατάλαβαν οι φωστήρες κι ενώ όλοι ασχολούνται με οδήγηση αυτοί με της είσπραξης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Οδήγηση ποίηση

2 Και… παγκοσμιοποίηση!!!

3 Γέμισε ο κόσμος κινητήρες Και το κατάλαβαν οι φωστήρες κι ενώ όλοι ασχολούνται με οδήγηση αυτοί με της είσπραξης αυτοί με της είσπραξης την γονιμοποίηση

4 Dorothea Lange - Migrant Mother (1936) Διάσημο πορτραίτο της ανθρώπινης δυστυχίας… Μέσα στον πλούτο της εποχής μας.. Είναι και πάλι επίκαιρο!!

5 Η εξέλιξη έχει ταχύτηταΗ εξέλιξη έχει ταχύτητα κι αυτοί κινούνται αντίθετακι αυτοί κινούνται αντίθετα θέλουν να μας συγκρατήσουνεθέλουν να μας συγκρατήσουνε περισσότερο για να πλουτίσουνεπερισσότερο για να πλουτίσουνε Μήπως θέλουν τέτοιο αυτοκίνητο για το μέλλον;;

6 Αν δεν ανοίξουν το μυαλό τουςΑν δεν ανοίξουν το μυαλό τους ν’ αναγνωρίσουνε τον εαυτό τουςν’ αναγνωρίσουνε τον εαυτό τους Αν δεν μπορέσουν να καταλάβουνΑν δεν μπορέσουν να καταλάβουν τότε δεν θα μας προλάβουντότε δεν θα μας προλάβουν

7 Όμως, για όλους είναι καλύτεραΌμως, για όλους είναι καλύτερα να μην φτάσει κανείς πρωτύτερανα μην φτάσει κανείς πρωτύτερα όλοι μαζί να εξελιχτούμεόλοι μαζί να εξελιχτούμε Κι απ’ την τρέλα της εποχής ν’ απαλλαχτούμεΚι απ’ την τρέλα της εποχής ν’ απαλλαχτούμε Κι ετούτο είναι ζωντανό Ανθρώπινο χέρι…. Της …. Πείνας …..

8 Θέλουν να πιστεύουν οι περισσότεροι Πως η μελλοντική εικόνα θα είναι ωραιότερηΘέλουν να πιστεύουν οι περισσότεροι Πως η μελλοντική εικόνα θα είναι ωραιότερη κι από την κρίση σύντομα θα βγούμε κι όπως παλιότερα θα τραγουδούμε!!!κι από την κρίση σύντομα θα βγούμε κι όπως παλιότερα θα τραγουδούμε!!! Η παραλίγο αρρώστια που θα έλεγχε την ανθρωπότητα αν ο κόσμος τους πίστευε!! Τώρα θα μας ελέγξει το: ΔΝΤ !!!

9 Δεν θέλουν με τίποτα να το πιστέψουνΔεν θέλουν με τίποτα να το πιστέψουν πως την ανθρωπότητα έτσι θα σακατέψουνπως την ανθρωπότητα έτσι θα σακατέψουν αντί οι κινητήρες να προσφέρουνε ζωντάνιααντί οι κινητήρες να προσφέρουνε ζωντάνια θ’ αναπνέουμε καμένα… άπειρα… οκτάνιαθ’ αναπνέουμε καμένα… άπειρα… οκτάνια Η ανθρωπότητα τρέφεται κυρίως με καρπό από στάχυ… Ρυζιού, ή σιταριού

10 Κι ενώ κινείτε όχημα με υδρογόνοΚι ενώ κινείτε όχημα με υδρογόνο μ’ ένα λίτρο σχεδόν για ένα χρόνο εμείς για τα ίδια τα χιλιόμετραμ’ ένα λίτρο σχεδόν για ένα χρόνο εμείς για τα ίδια τα χιλιόμετρα καίμε 240 λίτρα περισσότερα!!καίμε 240 λίτρα περισσότερα!! Αργαλειός: Λέτε να σταματήσουν οι κινητήρες Και να επιστρέψει;; Κινείτε με υδρογόνο και είναι πολύ ωραίο για εντός πόλεων

11 Άνθρωποι! πρέπει να συνεννοηθούμεΆνθρωποι! πρέπει να συνεννοηθούμε τους κινητήρες να εκμεταλλευτούμετους κινητήρες να εκμεταλλευτούμε να ζήσουμε όλοι στον παράδεισονα ζήσουμε όλοι στον παράδεισο κι όχι να μας οδηγούν στην άβυσσο!!κι όχι να μας οδηγούν στην άβυσσο!! Αφού παντού … έρημος Μήπως θα πρέπει να κινούμαστε με γκαμήλες; !!!

12 Όσο για τη χώρα μας τη χρεωμένηΌσο για τη χώρα μας τη χρεωμένη που θέλει να μας πει ότι είναι φοβισμένηπου θέλει να μας πει ότι είναι φοβισμένη τώρα δεν μας ταιριάζει το: τι είχες Γιάννητώρα δεν μας ταιριάζει το: τι είχες Γιάννη αλλά κι ούτε το ΔΝΤ θα μας εξυγιάνειαλλά κι ούτε το ΔΝΤ θα μας εξυγιάνει Λίαν συντόμως η πανίδα και…του τόπου μας!!

13 Έτσι θα βλέπουμε συναυλίες, σινεμά, θα ρίχνουμε και κανέναν υπνάκο!! Ωραίος τρόπος για να ξοδεύουμε στα όνειρά μας, τα αμέσως επόμενα χρόνια!!!

14 Το σύστημα τον κατήφορο έχει πάρειΤο σύστημα τον κατήφορο έχει πάρει Δεν έχει άλλες τρύπες για σφίξιμο το ζωνάριΔεν έχει άλλες τρύπες για σφίξιμο το ζωνάρι τα τροχαία βεβαίως αυξάνουν τις εισπράξειςτα τροχαία βεβαίως αυξάνουν τις εισπράξεις και δεν μπορείς.. ούτε να το φωνάξεις!!και δεν μπορείς.. ούτε να το φωνάξεις!!

15 Έτσι μας θέλουν, να μένουμε σε τσιγκοκάλυβες, να κυκλοφορούμε με ακριβά αυτοκίνητα, και να τα παρκάρουμε στην οροφή!!!

16 Έλληνα!! που νοιώθεις μεγάλος οδηγόςΈλληνα!! που νοιώθεις μεγάλος οδηγός πρόσεξε, το παραμύθι μην το τρωςπρόσεξε, το παραμύθι μην το τρως να οδηγείς με την δική σου τη συνείδησηνα οδηγείς με την δική σου τη συνείδηση και φρόντισε να μην παιχτείς ως είδηση!!και φρόντισε να μην παιχτείς ως είδηση!!


Κατέβασμα ppt "Οδήγηση ποίηση. Και… παγκοσμιοποίηση!!! Γέμισε ο κόσμος κινητήρες Και το κατάλαβαν οι φωστήρες κι ενώ όλοι ασχολούνται με οδήγηση αυτοί με της είσπραξης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google