Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΓΑΛΗΝΗ Εικόνα από δορυφόρο!!! ΤΩΡΑ 2012 ΠΑΛΙΑ 2004 Όπως βλέπουμε τα σπίτια είναι πολύ περισσότερα. Επίσης εκεί που υπάρχουν σήμερα σπίτια, παλιά ήταν ξερά.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΓΑΛΗΝΗ Εικόνα από δορυφόρο!!! ΤΩΡΑ 2012 ΠΑΛΙΑ 2004 Όπως βλέπουμε τα σπίτια είναι πολύ περισσότερα. Επίσης εκεί που υπάρχουν σήμερα σπίτια, παλιά ήταν ξερά."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΓΑΛΗΝΗ Εικόνα από δορυφόρο!!! ΤΩΡΑ 2012 ΠΑΛΙΑ 2004 Όπως βλέπουμε τα σπίτια είναι πολύ περισσότερα. Επίσης εκεί που υπάρχουν σήμερα σπίτια, παλιά ήταν ξερά χωράφια! Τέλος, το πράσινο σήμερα είναι πολύ περισσότερο!!!

2 Το Κ.A.Π.Η του χωριού! ΤΩΡΑΠΑΛΙΑ Εδώ βλέπουμε πως παλιά δεν υπήρχε καν το κτίριο!!! Τώρα γύρω από το Κ.Α.Π.Η περιτριγυρίζεται από δέντρα και αρκετό πράσινο σε αντίθεση με παλιά!!

3 Το νηπιαγωγείο μας!! ΤΩΡΑΠΑΛΙΑ Το μόνο που έχει μείνει ίδιο σήμερα είναι μόνο το νηπιαγωγείο!!! Όλα τα άλλα έχουν αλλάξει όπως: Υπάρχει τσιμέντο στο πάτωμα και όχι χώματα, σήμερα είναι περιφραγμένο και δεν είναι ενωμένο με το δασάκι.

4 Το σχολείο της Γαλήνης!! ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΑ Εδώ βλέπουμε πως το σχολειό έχει μεγαλώσει από τη μία πλευρά!! Έχουν φύγει τα δέντρα που υπήρχαν μπροστά από το σχολείο και έχει προστεθεί μπροστά από το σχολείο γκαζόν. Και πλέον υπάρχει τσιμέντο!!!!

5 Η παιδική χαρά!!! ΠΑΡΟΝΠΑΡΕΛΘΟΝ Βλέπουμε δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το πως είναι τώρα!!!!!!!!!! Υπήρχε ένα παλιό εγκαταλειμμένο κτίριο επικίνδυνο για τα μικρά παιδιά!!! Τώρα είναι απλώς μια χαρούμενη παιδική χαρά με αρκετό πράσινο και κατάλληλος χώρος για τα παιδιά!!

6 Κεντρικός δρόμος! ΠΑΡΟΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝ Σήμερα υπάρχει άσφαλτος, σπίτια αριστερά και δεξιά και ευθεία. Παλιά δεν υπήρχε άσφαλτος ούτε τα σπίτια που υπάρχουν σήμερα!!!

7 Απλό σπίτι… ΠΑΡΟΝΠΑΡΕΛΘΟΝ Στην εικόνα αυτή βλέπουμε πως οι αλλαγές είναι μεγάλες. Το περιβάλλον έχει επηρεαστεί αρκετά αλλά προς το καλύτερο!!!

8 Η Εκκλησία! ΤΩΡΑ ΠΑΛΙΑ Στην προτελευταία εικόνα βλέπουμε πως οι είναι πολλές. Το μόνο που έχει αλλάξει είναι ότι προστεθεί το κιόσκι και ότι έχουν φύγει τα αγριόχορτα που υπήρχαν παλιά!!

9 ΟΜΑΔΑ Καρανίκα Ευφροσύνη(Α1) Κουρέτσου Βάγια(Α1) Μακατού Παναγιώτα(Α2) Μπετσόλι Ντέα(Α3)

10 ΠΗΓΕΣ


Κατέβασμα ppt "ΓΑΛΗΝΗ Εικόνα από δορυφόρο!!! ΤΩΡΑ 2012 ΠΑΛΙΑ 2004 Όπως βλέπουμε τα σπίτια είναι πολύ περισσότερα. Επίσης εκεί που υπάρχουν σήμερα σπίτια, παλιά ήταν ξερά."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google