Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 1 Μέρος 2ον της παρουσίασης για το Ημερολόγιο των Μάγιας Σκέλος 3ο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 1 Μέρος 2ον της παρουσίασης για το Ημερολόγιο των Μάγιας Σκέλος 3ο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 1 Μέρος 2ον της παρουσίασης για το Ημερολόγιο των Μάγιας Σκέλος 3ο

2 Υπάρχουν καλά και κακά πράγματα στη γνώση και στη δύναμη: Τα Καλά Πράγματα -Υπάρχουν περισσότερες ενπρόθεσμες αλλαγές = υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες που μπορούν να συμβούν = υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα. Τα Κακά Πράγματα -Άγχος – Η ανικανότητα του μυαλού να αντιμετωπίσει τις πιέσεις της αλλαγής που καταλήγει συνήθως σε ψυχολογική διαταραχή Η Γνώση Είναι Δύναμη Η Γνώση Είναι Δύναμη Σύμφωνα με το Λεξικό Λημμάτων: γνώση: 1) Η κατανόηση ή η κατοχή πληροφορίας για ένα θέμα 2) αφύπνηση. δύναμη (ΕΛΕΝΓΧΟΣ) η ικανότητα ελένγχου πάνω σε ανθρώπους και γεγονότα. δύναμη (ΣΦΡΙΓΟΣ) σφρίγος Εξυπνάδα και Σοφία: η εξυπνάδα είναι η γνώση του τι είναι βροχή, σοφία είναι το πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί η ομπρέλα.

3 χ ρ ό ν ο ς χώρος Π ρ ο σ ω π ι κ ή π ρ ό θ ε σ η Θ ε ϊ κ ό Σ χ έ δ ι ο Οι Μάγιας είχαν μια 3η Κατεύθυνση στην ύπαρξή τους ονομαζόταν Προσωπική Πρόθεση Οι Μάγιας είχαν μια 3η Κατεύθυνση στην ύπαρξή τους ονομαζόταν Προσωπική Πρόθεση Αυτό το ΄Σύμβολο των Μάγιας ονομάζεται: Όγδοη Διαίρεση του Χώρου του Ουρανού Η Συνείδηση προσανατολίζεται με χρόνο, χώρο, τη δική σου προσωπική πρόθεση να είσαι εκεί εκείνη τη στιγμή και τη διαίσθησή σου ότι είσαι δεμένος με κάτι πολύ μεγαλύτερο από τον εαυτό σου. Η Γνώση Είναι Δύναμη Και μια 4η Προσανατόλιση που ονομαζόταν Θεϊκό Σχέδιο

4 Στο Παρελθόν: καλό κακό αδιάφορο στόχος Λιγότερες οι ευκαιρίες και τα πράγματα που γινόντουσαν για να σας φέρουν στον στόχο σας Στο Παρόν: Περισσότερα πράγματα γίνονται και περισσότερες ευκαιρίες εμφανίζονται που θα σας φέρουν στον στόχο σας Ο χρόνος για να φτάσετε τον στόχο σας λιγοστεύει. στόχος Στο Μέλλον: στόχος Ακόμα περισσότερες πιθανότητες και περισσότερα θα είναι διαθέσιμα με τη κάθε στιγμή και η επιτάγχυνση της ανάπτυξης αυξάνεται σταθερά. Στο τέλος του ημερολογίου απολύτως όλα συμβαίνουν/όλα υπάρχουν στον ίδιο με χωρίς όρια χρόνο. Το μόνο όριο είναι η φαντασία στην οποία ο φανταστικός χρόνος είναι τόσο άπειρος όσο το σύμπαν. Οι Ευκαιρίες του Παρελθόντος, του Παρόντος και του Μέλλοντος

5 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 5 Οι Τελευταίες Ημέρες Οι Μάγιας ονόμαζαν το τελευταίο μέρος του ημερολογίου (τη τελευταία 13χρονη περίοδο στο 2012 τέλος της μακρύς μέτρησης) η Εποχή των Αποκαλύψεων (όταν οι μάσκες πέφτουν κάτω). Η Καινή Διαθήκη το επαναλαμβάνει αυτό στην ιστορία της αποκαλύψεως (αποκάλυψη - αποκαλύπτεται) Το Ένωμα της Μοντέρνας Επιστήμης και της Αρχαίας Σοφίας και Μυστικισμού Όπως Επάνω Έτσι Και Κάτω Συνδέσεις μεταξύ του μικρόκοσμου και του μακρόκοσμου (η ψυχή και ο κόσμος) Ο δρ.Τζώρτζ Β. Κρίλε (Dr George W Crille) των Εργαστηρίων Ερεύνης του Κλήβελαντ ανακοίνωσε ότι ανακάλυψε στη καρδιά του κάθε ζωντανού οργανισμού ένα μικροσκοπικό μόριο ενέργειας, αστραφτερό, με θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 3000 στις 6000 βαθμούς της θερμότητας, τα οποία ονόμασε «ραδιοχρωματοσώματα» ( “radiogens”) ή «σημεία θερμότητας» (“heat points”) ακριβώς όμοιο της ραδιενεργής ενέργειας της ηλιακής ύλης. Διαβεβαίωσε, ότι ένα μικροσκοπικό σωματίδιο της ενέργειας και ραδιενέργιας του ήλιου κατοίκησε μέσα στη καρδιά του κάθε ζωντανού οργανισμού.

6 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 6 Ο Ντίπακ Τσόπρα προχωράει μακρύτερα: Τα Φωτόνια έρχονται από το πουθενά, δεν μπορούν να αποθηκευτούν, πολύ δύσκολα μπορούν να σημειωθούν στον χρόνο, και δεν έχουν χώρο διαμονής στο διάστημα χώρου κάτι κάπου. Είναι φως που δεν έχει ένταση και καμμία μάζα. Η ομοιότητα μεταξύ μιας σκέψης και ενός φωτονίου είναι πολύ βαθειά. Και τα δυο γεννιούνται στη περιοχή πίσω από το διάστημα χώρου και χρόνου όπου η φύση ελέγχη όλη τη διαδικασία σε αυτό το κενό που είναι γεμάτο από δημιουργική εφυΐα. Το Ένωμα της Μοντέρνας Επιστήμης και της Αρχαίας Σοφίας και Μυστικισμού Στις αρχές του 1980 ευχαριστίες στην ανάπτυξη μιας σοφής μηχανής μέτρησης, μια ομάδα επιστημόνων επέδειξε ότι τα κύτταρα όλων των ζωντανών όντων εκπέμπουν φωτόνια με συχνότητα μέχρι περίπου 100 μονάδες το δευτερόλεπτο και τετραγωνικού εκατοστού μιας περιοχής επιφανείας. Έδειξαν επίσης ότι η Γεννετική Πληροφορία (DNA) ήταν η πηγή αυτής της εκπομπής φωτονίων.

7 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 7 Το Ημερολόγιο των Μάγιας είναι το μόνο γνωστό ημερολόγιο να βασίζεται σε Γαλαξιακούς Κύκλους. Οι Μάγιας ισχυρίζονται ότι δημιουργησαν αυτό το ημερολόγιο για να καταγράψουν το φως που έχεται από το το κέντρο του γαλαξία και πως επηρεάζει τη Γεννετική μας Πληροφορία (DNA). Ξέρουμε μέσω της δουλειάς του Φριτζ Ποπ (Fritz Popp) ότι το DNA όχι μόνο απορροφά φως αλλά επίσης εκπέμπει φως. Το DNA λοιπόν εμφανίζεται να είναι η γέφυρα μεταξύ των φυσικών και των αιθερικών σωμάτων. Το Ένωμα της Μοντέρνας Επιστήμης και της Αρχαίας Σοφίας και Μυστικισμού Υπάχει μια αρμονική σχέση μεταξύ της Γης και των δικών μας μυαλό/σώμα. Της Γης το χαμηλής συχνότητας ισοηλεκτρικό πεδίο, το μαγνητικό πεδίο της Γης και το ηλεκτροστατικό πεδίο που αναδύεται από τα σώματά μας είναι πολύ στενά αλληλοεξαρτόμενα. Οι εσωτερικοί μας ρυθμοί, επηρρεάζοντας την ισορροπία μας, τα πρότυπα Στιγμιαίου Ύπνου (REM) και τον διανοητικό μας εστιασμό. Για καιρό, η αντίχηση του Σούμαν (Schumann) είχε προμηθεύσει τον ορχηστ ρ ομένο παλμό της ζωής σε αυτόν τον πλανήτη – ο πλανητικός μας χτύπος καρδιάς, το οποίο αρχίζει τη ρυθμική κλίμακα για υγεία και καλοζωΐα. Οι υγροί κρύσταλλοι (το DNA, οι κόλποι της καρδιάς του μυαλού και κυτταρικές δομές) στο ανθρώπινο σώμα λειτουργεί σαν κεραία για προσδιορισμό αποκωδικοποίηση τέτοιων πλανητικών και τοπικών Ακραίας Χαμηλής Συχνότητας σημάτων (ELF).

8 8 Η Εποχή της Αποκαλύψεως είναι μια επιστροφή στον ατομικισμό, στερούμενη από όλα αυτά τα λάθη και από την άρνηση. Ακόμα και η εκκλησία το έλεγε αυτό εδώ και χιλιάδες χρόνια: Η Εποχή της Αποκαλύψεως είναι μια επιστροφή στον ατομικισμό, στερούμενη από όλα αυτά τα λάθη και από την άρνηση. Ακόμα και η εκκλησία το έλεγε αυτό εδώ και χιλιάδες χρόνια:  Πηγή: ( οι Εκκλησιαστικοί Πατέρες 3 ος αιώνας μ.Χ.) “Εσείς ο εαυτός σας είστε ένας άλλος μικρός κόσμος και μέσα σε εσάς ο ήλιος και το φεγγάρι και τα αστέρια.”  Κορίνθιοι: “Είστε ο ναός του Θεού. Και ο ναός του Θεού είναι Ιερός, ο οποίος ναός είστε εσείς.”  Πράξεις: “Το ποιο υψηλό δεν κατοικεί στους ναούς φτιαγμένους με τα χέρια.”  Ευαγγέλιο του Ιωάννη: “Τα έργα που κάνω, που κάνετε, και ακόμα μεγαλύτερα.”  Ευαγγέλιο του Θωμά: “Όταν γνωρίζετε τον εαυτόν σας, τότε θα είστε γνώστες, και θα ξέρετε ότι είστε οι γιοί του ζωντανού Πατέρα. Αλλά αν δεν γνωρίζετε τον εαυτόν σας τότε είστε στην φτώχια, και είστε η φτώχια.”  Οι Βεδικοί λένε: “Η αντίληψη του εαυτού είναι πριν την αντίληψη του Θεού.”  Το Μαντείο των Δελφών είπε: “Μάθε τον εαυτόν σου!” Η Εποχή της Αποκάλυψης και οι Εκκλησιαστικοί Πατέρες Η Εποχή της Αποκάλυψης και οι Εκκλησιαστικοί Πατέρες

9 Η Επιστροφή στον Εαυτό είναι το τέλος από όλη την εξάρτηση (όλων των ειδών), ο εγωϊσμός πρέπει να φύγει μαζί με τις παγιδεύσεις και το κατεστημένο των καλλιτεχνικών κατασκευών της ζωής Η Επιστροφή στον Εαυτό  Ο Νίτσε είπε: “Η προσωπικότητα έπρεπε πάντα να παλέψει ώστε να αποφύγει τον καταπιεσμό από τη φυλή. Αν το προσπαθήσετε, θα είστε συχνά μόνοι σας, και μερικές φορές τρομαγμένοι. Αλλά κανένα τίμημα δεν είναι τόσο υψηλό για το προνόμιο του να διατηρείτε τον εαυτόν σας.”

10 Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 10 Το Ημερολόγιο και ο Συγχρονισμός με τα Άστρα  Νοέμβρης 2006 – Ο Πλούτο ευθυγραμμίζεται με το κέντρο του γαλαξία (η κατσαρίδα ο καθαριστής) 5 η ημέρα (αυτός ο πλανήτης δείχνει τα ψέματα για αυτό που είναι. Κυβερνά αυτά που είναι κρυφά. Εκθέτη την αλήθεια για αυτό που είναι. Ένας καιρός εφύπνησης και καθαρισμού.) Τώρα οι άνθρωποι πρέπει να προετοιμαστούν για τη ψυχική/ψυχολογική αλλαγή στους ανθρώπους (μην φοβόσαστε το σκοτάδι).  Εποχή του Υδροχόου το 2012 Η γέννηση του Υδροχόου έγινε το 1999. Κάθε εποχή κρατά περιπου 2100 χρόνια. Ο Ιησούς είπε ότι όταν η εποχή του θα γέμιζε να κοιτάξουμε για τον νεροκουβαλητή και να τον ακολουθήσουμε στο σπίτι του...εννοώντας οίκο του Υδροχόου στο ζωδιακό. Στο τέλος κάθε αστρολογικής εποχής υπάρχει φοβερή αναταραχή στον κόσμο. Οι Ιχθείς είναι επίσης και το τέλος του ζωδιακού, ο 12 ος οίκος του ζωδιακού  Μπαίνοντας στο γαλαξιακό επίπεδο Συμβαίνει κάθε 26.000 χρόνια. Είναι μια εποχή για 2.000 χρόνια και θα υποφέρουμε τα αποτελέσματα του αυξημένου φωτός, ενέργειας, δονήσεις από το κέντρο του Γαλαξία, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε κατακλυσμιαίες αλλαγές, σαρωτικό καθάρισμα των δικτύων, μια νέα χρυσή εποχή, ανάπτυξη νέων ειδών, μια εποχή από σπουδαία μάθηση και διαπλάτηνση της συνείδησης.

11 Το Ημερολόγιο και ο Συγχρονισμός με τα Άστρα Οι αλλαγές του Ήλιου και της Γης Ο ήλιος τώρα έχει ένα ισορροπημένο μαγνητικό πεδίο – οι πόλοι του και οι ισημερινοί του έχουν την ίδια δύναμη. Κατά τον ίδιο τρόπο, τα μαγνητικά πεδία της Γης μεταβάλονται και εκθέτουν σημάδια ότι επίκεινται σε μετα λ λαγή των μαγνητικών πόλων το οποίο θα φέρει κατακλυσμική αλλαγή. 22.12.2012 Η Αφροδίτη δύει και οι Πλειάδες ανατέλουν Η ανατολή της Αφροδίτης στις 8 Αυγούστου 3114 π.Χ. (αρχή της Μακρύς Μέτρησης και του Κύκλου του Νόμου) επισήμανε την αρχή της Τέταρτης Εποχής (την παρούσα εποχή της γης). Ο Ορίωνας θα ανατείλη ξανά στον ορίζοντα την ίδια ημερομηνία (ο Ορίωνας μαζί με τον Σύριο, οι Αιγύπτιοι έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για αυτά)

12 12 Ο Χρόνος και οι Αλλαγές του Τέρενς Μακ Κέννα (Terence McKenna) – Χρονοκύμα Μηδέν (Timewave Zero) –Ηθεωρία λέει ότι ο χρόνος είναι χωρισμένος μεταξύ ‘καινοφαινών’ και ‘εγκόσμιων’ χρονικών γεγονότων. –Ο χρόνος γίνεται περισσότερο ‘καινοφαινείς’ καθώς προχωράει μέχρι τα πάντα να γίνουν καινοφαινεί. –Μια πολύπλοκη ανάλυση του Ι Τσινγκ (I Ching) με ηλ.υπολογιστή προσέδωσε μια ιεραρχία από 26 χρονοκύματα, (το καθένα 64 φορές μεγαλύτερο από το προηγούμενο), η οποία κυβερνά το ξεδίπλωμα των γεγονότων στο σύμπαν. –Μαθηματικοί υπολογισμοί τελειώνουν το χρονοκύμα στις 21.12.2012 για στιγμιαίο καινοφαινεί χρόνο (καινοφαινεί αντί του εγκόσμιου χρόνου) και αυτό είναι το τέλος του πέμπτου κόσμου, το τέλος του ημερολογίου μακρύς μέτρησης (long count) των Μάγιας. Δαβίδ Σερέντα (David Sereda) – Τα χρονοκύματα εκπέμπονται από τον εγγέφαλο –Σε χαμηλά επίπεδα εγγεφαλικής λειτουργίας (θήτα και έψιλον), ο χρόνος περνά απίστευτα γρήγορα και επιβραδύνεται. Τεράστιες ποσότητες χρόνου περνάνε πολύ γρήγορα. Γκρεγκ Μπράντεν (Greg Braden) – Του Σούμαν (Schumann) η αντήχηση επιταχύνεται –Η αντήχηση του Σούμαν είναι ο ενεργητικός παλμός της γης ο οποίος συμβαίνει στη συχνότητα των 7,4 Χερτζ ανά δευτερόλεπτο (Hz/sec). –Όλη η ζωή στον πλανήτη μετρά το πέρασμα του χρόνου με αυτό και ενδιαφέρον είναι ότι οι εγγέφαλοί μας λειτουργούν σε αυτή τη συχνότητα των 7,4Hz. –Αυτό ο παλμός μετρήθηκε και βρέθηκε να επιταχύνεται και καθώς γίνεται γρηγορότερος λαμβάνουμε τον χρόνο να επιταχύνεται.

13 13 Σε τι να Προσδοκούμαι Διαπλάτυνση ΣυνείδησηςΔιαπλάτυνση Συνείδησης Ίντιγκο Κρυστάλλινα (Indigo/crystal) παιδιάΊντιγκο Κρυστάλλινα (Indigo/crystal) παιδιά Η επιστροφή του Χριστού/Κουετζαλκοάτλ (Quetzalcoatl)Η επιστροφή του Χριστού/Κουετζαλκοάτλ (Quetzalcoatl) Αύξηση της ενότηταςΑύξηση της ενότητας Συνειδητοποίηση ότι τίποτα το πραγματικό δεν υπάρχειΣυνειδητοποίηση ότι τίποτα το πραγματικό δεν υπάρχει Ελέγχουμε τα χρωματοσώματά μας (DNA)Ελέγχουμε τα χρωματοσώματά μας (DNA) Πραγματοποίηση των επιθυμιών μας.Πραγματοποίηση των επιθυμιών μας. Ειρήνη και ευλογία.Ειρήνη και ευλογία. Επανακάλυψη της γνώσης – Καταννόηση της Γεωμετρίας και του Συμβολισμού.Επανακάλυψη της γνώσης – Καταννόηση της Γεωμετρίας και του Συμβολισμού. Επιστήμη, Φυσική των Κβάντα και το Σύμπαν.Επιστήμη, Φυσική των Κβάντα και το Σύμπαν. Μια αναθεώρηση του ποιοί είμαστε.Μια αναθεώρηση του ποιοί είμαστε. Αρχίζουμε να έχουμε την αφύπνιση της συνειδητής μας συν-δημιουργίαςΑρχίζουμε να έχουμε την αφύπνιση της συνειδητής μας συν-δημιουργίας

14 14 Αν υπάρχει κάποιος φόβος ή αμφιβολία – αυτή δεν είναι η διαίσθησή σας Διαίσθηση είναι γνώση. Δεν υπάρχει φόβος, Μόνο σιγουριά. Ξέρετε τι να κάνετε χωρίς σκέψη. Αν υπάρχει κάποιος φόβος ή αμφιβολία – αυτή δεν είναι η διαίσθησή σας Διαίσθηση είναι γνώση. Δεν υπάρχει φόβος, Μόνο σιγουριά. Ξέρετε τι να κάνετε χωρίς σκέψη. Φόβος και Διαίσθηση για το Μέλλον

15 μετάφραση: fri_eden@yahoo.gr Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 15 Πηγές και Συνέχιση Διαβάσματος Ίαν Ξελ Λάνγκολντ - Ian Xel Lungold Δρ. Καρλ Κάλεμαν - Dr Carl Calleman Μίκαελ Τσάριον - Michael Tsarion Τζόρνταν Μαξγουελ - Jordan Maxwell Γκρεγκ Μπράντεν - Greg Braden Τέρενς Μακ Κέννα - Terence McKenna Ίτζακ Μπέντοφ - Itzhak Bentov Ρούπερτ Σέλντρεϊκ - Rupert Sheldrake Τζον Μέιτζορ Τζέκινς - John Major Jenkins Δρ. Μπρους Λίπτον - Dr Bruce Lipton


Κατέβασμα ppt "Από την ιστοσελίδα: www.mayanmajix.com 1 Μέρος 2ον της παρουσίασης για το Ημερολόγιο των Μάγιας Σκέλος 3ο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google