Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ TAEKWONDO Η πρώτη μας βιωματική δραστηριότητα στα πλαίσια του project και ειδικότερα της άσκησης ως βασικό συνθετικό της ποιότητας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ TAEKWONDO Η πρώτη μας βιωματική δραστηριότητα στα πλαίσια του project και ειδικότερα της άσκησης ως βασικό συνθετικό της ποιότητας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ TAEKWONDO Η πρώτη μας βιωματική δραστηριότητα στα πλαίσια του project και ειδικότερα της άσκησης ως βασικό συνθετικό της ποιότητας ζωής, ήταν το TKD και έτσι επισκεφτήκαμε τον Α.Σ. Ορέστης Βασίλης. Παρόλο που είμαι μέλος αυτού του συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια, αυτή η εμπειρία ήταν κάτι ιδιαίτερο για μένα όπως και για τα άλλα παιδιά.

2 Κι εδώ αρχίζει η ιστορία μας…. Όταν φτάσαμε ο δάσκαλος Χρηστίδης Ανδρέας μας υποδέχτηκε με ανοιχτές αγκάλες όπως συνηθίζει πάντα και αυτό μας έκανε να αισθανθούμε πιο άνετα και οικεία στο χώρο. Μας είπε κάποια πράγματα για το TKD αλλά και τον ίδιο.

3 Εδώ τα πράγματα αρχίζουν να δυσκολεύουν…. Μας έβαλε να κάνουμε κάποιες ασκήσεις προθέρμανσης, οι οποίες κατέληξαν σε διασκεδαστικά παιδαγωγικά παιχνίδια. Στη συνέχεια μας έκανε επίδειξη κάποιων αυτοαμυνών και λαβών χρησιμοποιώντας άλλοτε ως θύματα και άλλοτε ως δράστες τα παιδιά του project.

4 Κι αν νομίζετε ότι η ιστορία μας τελειώνει εδώ κάνετε λάθος….. Ο δάσκαλος Αντρέας αφού μας μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια του συλλόγου μας κέρασε και φαγητό από μια καντίνα λέγοντας Κι αν νομίζετε ότι η ιστορία μας τελειώνει εδώ κάνετε λάθος….. Ο δάσκαλος Αντρέας αφού μας μοίρασε αναμνηστικά μπλουζάκια του συλλόγου μας κέρασε και φαγητό από μια καντίνα λέγοντας

5 Έχοντας αποκομίσει πολλά οφέλη, τελικά φύγαμε κουρασμένοι αλλά και ταυτόχρονα χαμογελαστοί. Η εμπειρία μας αυτή θα μας μείνει αξέχαστη και όσο για τα υπόλοιπα από όσα αποκομίσαμε, προτιμούμε να τα κρατήσουμε χαραγμένα στο μυαλό μας και να τα έχουμε οδηγούς στο δρόμο μιας ποιοτικής και γεμάτης υγιεινές συνήθειες ζωής…. Νεσλιχάν Χ. Μπασιά


Κατέβασμα ppt "Α.Σ. ΟΡΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ TAEKWONDO Η πρώτη μας βιωματική δραστηριότητα στα πλαίσια του project και ειδικότερα της άσκησης ως βασικό συνθετικό της ποιότητας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google