Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Παπαδοπούλου Άννα(από το βιβλίο τεχνολογίας Α΄ΗΛΙΑΔΗΣ-ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ) 1 εισαγωγή.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Παπαδοπούλου Άννα(από το βιβλίο τεχνολογίας Α΄ΗΛΙΑΔΗΣ-ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ) 1 εισαγωγή."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Παπαδοπούλου Άννα(από το βιβλίο τεχνολογίας Α΄ΗΛΙΑΔΗΣ-ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ) 1 εισαγωγή

3 2 Μέσω της τεχνολογίας ο κόσμος αλλάζει συνεχώς  Για να μπορέσουν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους οι άνθρωποι δημιουργούν και βελτιώνουν συνεχώς τους τρόπους να επικοινωνούν, να ταξιδεύουν, να κατασκευάζουν, να παράγουν προϊόντα, να θεραπεύουν ασθένειες,να καλλιεργούν τη γη με σύγχρονους τρόπους.

4 3 Μεγάλο π ρόβλημα α π οτελεί ο υπερπληθυσμός της γης ( ανα π τυσσόμενες χώρες )  Χρειάζονται: τρόφιμα στέγη ενέργεια μέσα μεταφοράς και επικοινωνίας

5 4  Σήμερα η τεχνολογία π ροωθεί και διαμορφώνει συνθήκες π ου ήταν αδύνατον να τις φανταστούν ή να τις π ροβλέψουν ακόμη και οι π λέον π ρωτο π όροι ε π ιστήμονες.

6 5 Πριν 20 χρόνια  Η/Υ  Διαδίκτυο  Αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων (DNA)

7 6 Ζούμε στην εποχή της πληροφόρησης και των ταχύτατων τεχνολογικών εξελίξεων  Εποχή της βιοτεχνολογίας  Η τεχνολογία λύνει προβλήματα αλλά δημιουργεί και νέα π.χ. η διάσπαση του ατόμου, η ατμοσφαιρική ρύπανση κ.λ.π.

8 7  Σε πολλούς ανθρώπους αρέσουν οι τεχνολογικές αλλαγές και τις απολαμβάνουν στην ψυχαγωγία, στην εκπαίδευση, στην προστασία του περιβάλλοντος,…  Άλλοι άνθρωποι βλέπουν την τεχνολογία σαν μια «απειλή» και φοβούνται ότι θα προκαλέσει κοινωνικές, οικολογικές, κ.ά. καταστροφές

9 8 Τεχνολογικές ενότητες  Εργαλεία - Μηχανές  Ενέργεια - Ισχύς  Ε π ικοινωνίες - Μεταφορές


Κατέβασμα ppt "Παπαδοπούλου Άννα(από το βιβλίο τεχνολογίας Α΄ΗΛΙΑΔΗΣ-ΒΟΥΤΣΙΝΟΣ) 1 εισαγωγή."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google