Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Pamukkale Το Pamukkale είναι ένα από τα θαύματα της φύσης, από τα πλέον ασυνήθιστα, και βρίσκεται στην Τουρκία. Το μεγάλο θέαμα είναι ότι αυτός ο απέραντος.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Pamukkale Το Pamukkale είναι ένα από τα θαύματα της φύσης, από τα πλέον ασυνήθιστα, και βρίσκεται στην Τουρκία. Το μεγάλο θέαμα είναι ότι αυτός ο απέραντος."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Pamukkale

3 Το Pamukkale είναι ένα από τα θαύματα της φύσης, από τα πλέον ασυνήθιστα, και βρίσκεται στην Τουρκία. Το μεγάλο θέαμα είναι ότι αυτός ο απέραντος λευκός βράχος χωρίζεται σε λαξευμένες λεκάνες γεμάτες νερό (μαζί με κομμάτια κρυσταλλωμένα), και μοιάζει αληθινά με χιόνι, με σύννεφο ή με βαμβάκι.

4 Η επιστημονική εξήγηση του φαινομένου φαίνεται να είναι πως νερά θερμών πηγών από το βουνό αφήνουν λάσπη ανθρακικού ασβεστίου, η οποία στερεοποιείται σαν μάρμαρο travertino

5 Οι Τούρκοι το ονομάζουν «par Pamukkale», που σημαίνει «Πύργος από βαμβάκι» και έρχεται πολύς κόσμος να κάνει μπάνιο εδώ.

6 Η δράση των διαφόρων μεταλλικών νερών με τα οξείδια του ασβεστίου δημιουργούν μια απίθανη κατασκευή, ένα γοητευτικό θέαμα, που είναι επίσης περιοχή προστασίας της φύσης.

7 Το αποτέλεσμα που προκύπτει είναι θεαματικό: τύμβοι νερού πάνω σε ένα είδος σκάλας, σε σχήμα καταρράκτη στερεοποιημένου και ασυνήθιστου.

8 Οι τόσοι πολλοί καταρράκτες του νερού αλλάζουν χρώμα σύμφωνα με το φως του ήλιου και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εκπληκτικό.

9 Μερικές φορές οι καταρράκτες φαίνονται λευκοί, άλλοτε μπλε, πράσινοι ή κοκκινωποί. Αληθινά θεαματικό.

10 Η διάβρωση συνεχίζεται και η μεταμόρφωση του φυσικού τοπίου είναι, από μια άποψη, ανεπανάληπτη.

11 Τέλος Χωρίς αμφιβολία, το Pamukkale, είναι ένα φαινόμενο, που συναντά κανείς στη φύση.


Κατέβασμα ppt "Pamukkale Το Pamukkale είναι ένα από τα θαύματα της φύσης, από τα πλέον ασυνήθιστα, και βρίσκεται στην Τουρκία. Το μεγάλο θέαμα είναι ότι αυτός ο απέραντος."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google