Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

P aint m asters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης Μάρκος Δημητριάδης Χριστόδουλος Αργυρού Μανόλης Αρχοντάκης.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "P aint m asters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης Μάρκος Δημητριάδης Χριστόδουλος Αργυρού Μανόλης Αρχοντάκης."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 p aint m asters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης Μάρκος Δημητριάδης Χριστόδουλος Αργυρού Μανόλης Αρχοντάκης

2 Αρχικά Στοιχεία: Ο ξαφνικός θάνατος του Αρμάντο Φερνάντο αναστατώνει την κοινωνία των ιμπρεσιονιστών !

3 Ο καλλιτέχνης βρέθηκε νεκρός στην λίμνη Grande Jatte, ύστερα από ένα ανώνυμο σημείωμα που ένα αγόρι μετέφερε στην αστυνομία.

4 Ο Αρμάντο Φερνάντο βρέθηκε μαζί με τον πίνακά του,που είχε αποριφθεί, τον καμβά και τα πινέλα του στο πάρκο. Ο θάνατος του ήταν ένα μυστήριο αφού δεν είχε εξωτερικές κακώσεις !!!

5 Μετά την ανακοίνωση του θανάτου του οι κοντινοί του φίλοι σχολιάζουν για αυτήν την ξαφνική είδηση.

6 Από την πλευρά του ο Μονέ, δήλωσε ότι ο φίλος του δεν θα μπορούσε ποτέ να αυτοκτονήσει.

7 Όμως ο Βαν Γκονγκ δήλωσε, ότι ο Φερνάντο ήταν θλιμμένος λόγω της απόρριψης του πίνακά του.

8 Αρχικά, η ομάδα μας πίστευε ότι ο Αρμάντο δολοφονήθηκε με κάποιο όπλο, όμως η εικασία αυτή απορρίφθηκε αφού το σώμα του Φερνάντο δεν έφερε εξωτερικές κακώσεις !!!

9 Έπειτα, σκεφτήκαμε την πιθανότητα της δηλητηρίασης όμως κι αυτή απορρίφθηκε αφού πληροφορηθήκαμε ότι αν δηλητηριαζόταν θα είχε πιθανότατα αφρούς στο στόμα.

10 Τελική απόφαση: Η ομάδα μας κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο Αρμάντο Φερνάντο έπασχε από κάποιου είδος αρρώστιας, πιθανών λοίμωξη. Έτσι όταν κατάλαβε ότι ερχόταν το τέλος του, πήγε στο πάρκο Grande Jatte για να ‘’φύγει’’ κάνοντας αυτό που αγαπούσε περισσότερο, δηλαδή να ζωγραφίζει. Με αυτή την κίνηση, θα κέρδιζε δημοσιότητα για τα έργα του αλλά και για τα έργα άλλων ιμπρεσιονιστών, αφού εκείνη την ημέρα ήταν τα εγκαίνια της 8 ης έκθεσης των ιμπρεσιονιστών.

11 Πηγές Εφημερίδες της εποχής Εγκυκλοπαίδεια Παγκόσμιας Ιστορίας της Γ’ Γυμνασίου

12 Τέλος Ευχαριστούμε για την παρακολούθηση!!!


Κατέβασμα ppt "P aint m asters A7 Παναγιώτης Αλεξάνδρου Ζήνωνας Βασιλειάδης Μάρκος Δημητριάδης Χριστόδουλος Αργυρού Μανόλης Αρχοντάκης."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google