Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

• Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "• Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 • Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου

2  Κύριοι ‘Υποπτοι  Van Gogh, Pere Malgras, Eduard Cardor, Naudet

3  Naudet: Αγοραστής του Αρμάντο Φερνάντο Pere Malgras: Ιδιοκτήτης της gallery Van Gogh: Στενός φίλος του Αρμάντο Eduard Cardon: Κρητικός τέχνης

4  ‘Ηθελαν να τον σκοτώσουν για να πιάσουν χρήματα. Ο σκοπός ηταν να τον σκοτώσουν, διότι όταν κάποιος καλλιτέχνης πέθαινε αυξάνονταν οι τιμές των πινάκων του,όπου αυτό έγινε.

5 Ήταν καταθληπτικός και αδύναμος να κάνει τέτοιο πραάγμα μόνος.Ο Van Gogh ήθελε να σκοτώσει τον δήθεν, τον ζήλευε επείδη ήταν πάντα καλύτερός του.Αλλά και για να πάρει λεφτά από τους πινακές του.

6  O Naudet ήθελενα τον σκοτώσει γιατί αγόραζε τα σχέδια του και έτσι όταν τα πούλαγε όταν θα πέθαινε θα αυξανόταν η τιμή των πινάκων.

7  O Pere ήταν ο ιδιοκτήτης της gallery και ήθελενα σκοτώσει τον Αρμάντο γιατί τα σχέδια του βρίσκονταν στην gallery του και θα έπαιρνε τα λεφτά από την πούλησή τους.

8  O Eduard ήθελενα σκοτώσει τον Αρμάντο για να πάρει τα λεφτά από τους πίνακές του.Έτσι επειδή ήταν κριτικός τέχνης βοήθησε στο να απορριφθεί ο πίνακας του Αρμάντο.

9  Οι 4 δολοφόνοι όταν ο κριτικός απόρριψε τον πίνακας έβαλαν το δικό τους σχέδιο σε εφαρμογή έστι ώστε να φανεί ότι ο Αρμάντο αυτοκτόνησε για την απόρριψη του σχεδίου.Οι 4 συνεργάτες έβαλαν στο ποτό του Αρμάντο ένα χάπι έτσι ώστε όταν τέλειωσε η έκθεση που απορρίφθηκε το σχέδιο του να ήταν ήδη νεκρος και να φένεται αυτοκτονία.Ο Αρμάντο όταν πίνει το ποτό με το χαπάκι πέφτει λιπόθυμος στο πάτωμα.Οι 4 δολοφόνοι σηκώνουν τον Αρμάντο και τον μεταφέρουν στο Γκραντ Ζατ μαζί με τον πίνακα και τα υλικά του.Έτσι γι’ αυτό βρήκαν το σπίτι του Αρμάντο ανακατεμένο.Μας κίνισε πολύ το ενδιαφέρον γιατί ο Αρμάντο τελείωνε το σχέδιο του στην σοφίτα και τώρα το σχέδιο ήταν τελειωμένο στο πάρκο.

10


Κατέβασμα ppt "• Τμημα:B’8 Μέλη ομάδας:Κωνσταντίνος Ιωάννου Νικόλας Τσαδιώτης Μαρία Χάγιανη Φίλιππος Κασιουλής Ράνια Λεάνδρου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google