Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ

2 ΙΜΠΡΕΣΙΟΝΙΣΜΟΣ Κύριο χαρακτηριστικό του Ιμπρεσιονισμού στη ζωγραφική είναι:  Τα ζωντανά χρώματα (κυρίως με χρήση των βασικών χρωμάτων)  Η σύνθεσης σε εξωτερικούς χώρους συχνά υπό ασυνήθιστες οπτικές γωνίες και εμφάνιση στην αναπαράσταση του φωτός.

3 Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ  Ο Αρμάντο Φερνάντο βρέθηκε νεκρός στο Γραντ Ζατ το πτώμα κρατούσε ένα πινέλο τύπου φλατ μια μπαλέτα.Δίπλα στο πτώμα υπήρχε ένας καμβάς πάνω στο καβαλέτο. Η αστυνομία έμαθε για τον θάνατο του Αρμάντο από ένα μικρό αγόρι που τους έδωσε ένα σημείωμα.

4 Ο ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΡΜΑΝΤΟ  Στο διαμέρισμα του βρέθηκαν φωτογραφίες από την σκηνή του εγκλήματος πράγμα που δείχνει ότι ο Αρμάντο μελετούσε το Γκραντ Ζατ για το πίνακα του και από το σπίτι.

5 ΛΟΙΜΩΞΗ  Λοίμωξη σημαίνει ότι ένας αριθμός μικροβίων βρίσκεται σε ένα σημείο του οργανισμού όπου φυσιολογικά δεν υπάρχουν και άμεσα ή έμμεσα, μέσω της τοξικότητάς τους, προκαλούν αντίδρασηφλεγμονής που συνοδεύεται και από την κλινική εικόνα της εκάστοτε λοίμωξης. Για τους πιο πολλούς ιστούς, ο κρίσιμος αριθμός των μικροβίων για την πρόκληση λοίμωξης είναι 1.000.000 ανά κυβικό χιλιοστό ιστού.μικροβίωνφλεγμονήςιστούς

6 Η ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΑΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ  Εμείς έχουμε 4 βασικούς ύποπτους (Η σπιτονοικοκυρά του Αρμάντο, το μικρό αγόρι που παρέδωσε το γράμμα στην αστυνομία, ο Σερά (δάσκαλος του Αρμάντο),και ο Βαν Γκογκ)

7 Δεν είμαστε σίγουρη τι είναι το σωστό πιστεύουμε ότι είναι δολοφονία αλλα δεν το επιβεβαιώνουμε. Εναν άλλο σενάριο που πιστεύουμε ότι θα ισχύ είναι το πώς πέθανε από λοίμωξη.

8 ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΔΙΛΛΗΜΑ

9


Κατέβασμα ppt "ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΑΝΤΡΕΑΣ ΣΑΒΒΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google