Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Το στρώμα του όζοντος είναι ένα σημαντικό προστατευτικό φίλτρο στο ανώτερο τμήμα της ατμόσφαιρας, το οποίο περιβάλλει η γη. Μας προστατεύει από τις.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Το στρώμα του όζοντος είναι ένα σημαντικό προστατευτικό φίλτρο στο ανώτερο τμήμα της ατμόσφαιρας, το οποίο περιβάλλει η γη. Μας προστατεύει από τις."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2  Το στρώμα του όζοντος είναι ένα σημαντικό προστατευτικό φίλτρο στο ανώτερο τμήμα της ατμόσφαιρας, το οποίο περιβάλλει η γη. Μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

3 Η ανθρώπινη ζωή άνοιξε μια τρύπα στο όζον. Αυτή η τρύπα δημιουργήθηκε από διάφορα spray. Από αυτή την τρύπα περνούν οι βλαβερές ακτίνες του ήλιου στη γη.

4 Το όζον μας προστατεύει από την βλαβερή και υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.Όταν αυτή η ακτινοβολία διαπερνά την ατμόσφαιρα, προκαλεί ζημιές και καρκίνο του δέρματος Το όζον μας προστατεύει από την βλαβερή και υπεριώδη ακτινοβολία του ήλιου.Όταν αυτή η ακτινοβολία διαπερνά την ατμόσφαιρα, προκαλεί ζημιές και καρκίνο του δέρματος

5 Οι συνέπειες είναι καταστροφικές,περίπου 100,000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από καρκίνο του δέρματος.

6 Για να μην υπάρχει πια η τρύπα πρέπει να μην χρησιμοποιούμε spray και να βρούμε άλλους τρόπους να μετακινούμαστε εκτός από τα καυσαέρια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να χρησιμοποιούμε τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

7 ΑΙΟΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ


Κατέβασμα ppt " Το στρώμα του όζοντος είναι ένα σημαντικό προστατευτικό φίλτρο στο ανώτερο τμήμα της ατμόσφαιρας, το οποίο περιβάλλει η γη. Μας προστατεύει από τις."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google