Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ποιος ζει σε τέτοιο σπίτι; ε!!! Ποιος φαντάζεστε ότι έχει τέτοιο γούστο και ζει σε τέτοια χλιδή; - Ένας Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος; - Ένας Σαουδάραβας.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ποιος ζει σε τέτοιο σπίτι; ε!!! Ποιος φαντάζεστε ότι έχει τέτοιο γούστο και ζει σε τέτοια χλιδή; - Ένας Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος; - Ένας Σαουδάραβας."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ποιος ζει σε τέτοιο σπίτι; ε!!! Ποιος φαντάζεστε ότι έχει τέτοιο γούστο και ζει σε τέτοια χλιδή; - Ένας Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος; - Ένας Σαουδάραβας πρίγκιπας; - Ο Λουδοβίκος ο 14ος της Γαλλίας; ή - Ο Ερρίκος ο 8ος της Αγγλίας; Κοιτάξτε καλά τις φωτογραφίες. Στο τέλος θα δείτε την απάντηση! Δεν θα το πιστέψετε!!!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12 Αυτό το παλάτι είναι στην Χαράρε και ανήκει στον: Πρόεδρο της Ζιμπάμπουε – Robert Mugabe - Όταν ο λαός του λιμοκτονεί, δεν έχει φαΐ και πεθαίνει από την έλλειψη ιατρικής βοήθειας…..... Αυτός και η οικογένειά του ζουν έτσι…. Η απληστία του σκοτώνει τους ανθρώπους του, ξανά και ξανά.... Εάν το στείλετε αυτό σε όσους ξέρετε, και αυτοί το στείλουν σε όσους ξέρουν, σύντομα ολόκληρος ο κόσμος θα γνωρίζει, τι κάνει αυτός ο άνθρωπος στους ανθρώπους του.

13 Ο λαός τον οποίο υποτίθεται ότι υπηρετεί

14

15

16

17 Παρακαλώ κυκλοφορήστε το. Κάντε το για να το μάθει ο κόσμος… Το κακό επικρατεί όταν οι καλοί δεν κάνουν τίποτε!


Κατέβασμα ppt "Ποιος ζει σε τέτοιο σπίτι; ε!!! Ποιος φαντάζεστε ότι έχει τέτοιο γούστο και ζει σε τέτοια χλιδή; - Ένας Αμερικάνος δισεκατομμυριούχος; - Ένας Σαουδάραβας."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google