Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Καλωσήρθατε στο σύστημα αυτόματου υπολογισμού μισθοδοσίας για το νέο έτος 2003 Παρακαλώ απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις. Ο νέος σας μισθός θα υπολογιστεί.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Καλωσήρθατε στο σύστημα αυτόματου υπολογισμού μισθοδοσίας για το νέο έτος 2003 Παρακαλώ απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις. Ο νέος σας μισθός θα υπολογιστεί."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Καλωσήρθατε στο σύστημα αυτόματου υπολογισμού μισθοδοσίας για το νέο έτος 2003 Παρακαλώ απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις. Ο νέος σας μισθός θα υπολογιστεί με βάση τις απαντήσεις σας. Επόμενο

2 ΝΑΙΟΧΙ Παρακαλώ κάντε «κλικ» στην επιλογή σας Είστε ευχαριστημένος/ή με τον τωρινό σας μισθό

3 ΝΑΙ ΟΧΙ Είστε ευχαριστημένος/ή με τον τωρινό σας μισθό Παρακαλώ κάντε «κλικ» στην επιλογή σας

4 ΝΑΙ ΟΧΙ Είστε ευχαριστημένος/ή με τον τωρινό σας μισθό Παρακαλώ κάντε «κλικ» στην επιλογή σας

5 ΘΑΥΜΑΣΙΑ! Τώρα γυρίστε πάλι στη δουλειά σας Με φιλικούς χαιρετισμούς Το αφεντικό Απάντηση Μπορείτε να στείλετε τα σχόλιά σας κάνοντας «κλικ» στο «Απάντηση»

6 Ευχαριστούμε για την Απάντησή σας Ευχαριστούμε για την Απάντησή σας Ο μισθός σας θα παραμείνει ίδιος και τον επόμενο χρόνο Τέλος


Κατέβασμα ppt "Καλωσήρθατε στο σύστημα αυτόματου υπολογισμού μισθοδοσίας για το νέο έτος 2003 Παρακαλώ απαντήστε στις ακόλουθες ερωτήσεις. Ο νέος σας μισθός θα υπολογιστεί."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google