Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

2 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SCHOOLWAVE Τι είναι;
Είναι ένα τριήμερο μαθητικό φεστιβάλ. Συμμετέχουν μαθητικά συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη. Πότε γίνεται; Προς το τέλος Ιουνίου, λίγο μετά τις εξετάσεις, κοινό σημείο αναφοράς για όλους τους μαθητές. Μετατρέπεται στη μεγαλύτερη μαθητική γιορτή της χώρας.

3 (16-17-18 Ιουνίου 2005, Τεχνόπολη, Γκάζι)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 1o Schoolwave ( Ιουνίου 2005, Τεχνόπολη, Γκάζι) Διοργανωτές οι Schooligans σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων Έπαιξαν 21 μαθητικά συγκροτήματα, που επιλέχθηκαν από 103 συμμετοχές από σχολεία της Αττικής άνθρωποι, κυρίως μαθητές παρακολούθησαν το φεστιβάλ Στο τέλος κάθε ημέρας, τις εκδηλώσεις «έκλειναν» γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής: Raining Pleasure, οι Active Member και ο Παύλος Παυλίδης με τους b-movies.

4 (23-24-25 Ιουνίου 2006, Τεχνόπολη, Γκάζι)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 2o Schoolwave ( Ιουνίου 2006, Τεχνόπολη, Γκάζι) Δήλωσαν συμμετοχή 180 συγκροτήματα απ’ όλη την Ελλάδα και επιλέχθηκαν εκ νέου 21 συγκροτήματα Η προσέλευση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία: κόσμος στις τρεις ημέρες του φεστιβάλ Και πάλι γνωστοί καλλιτέχνες έδωσαν το παρόν, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις: ο Αλκίνοος Ιωαννίδης, ο Γιάννης Αγγελάκας και το συγκρότημα Ρόδες.

5 (23-24-25 Ιουνίου 2007, Τεχνόπολη, Γκάζι)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 3o Schoolwave ( Ιουνίου 2007, Τεχνόπολη, Γκάζι) Παρά τον καύσωνα, ο κόσμος τίμησε το φεστιβάλ με την παρουσία του: στις τρεις ημέρες του φεστιβάλ Η καινοτομία σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι η συμμετοχή στο φεστιβάλ, μαθητικού συγκροτήματος από την Αγγλία (Bamboo Bambos από το σχολείο Summerhill). Το πρώτο βήμα για να αποκτήσει το φεστιβάλ διεθνή χαρακτήρα είχε γίνει Οι καλλιτέχνες που είχαν προσκληθεί αυτή τη φορά ήταν ο Γιάννης Αγγελάκας με τους Επισκέπτες, οι Mary and the Βoy και η Monika. Οι παράλληλες εκδηλώσεις ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο: graffiti breakdance bmx skate σε ειδική ράμπα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Video Games (οι νικητές εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ηλεκτρονικού Αθλητισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι τον Ιούλιο του 2007).

6 (4-5-6 Ιουλίου 2008, Θέατρο βράχων Δήμου Βύρωνα)
ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ 4o Schoolwave (4-5-6 Ιουλίου 2008, Θέατρο βράχων Δήμου Βύρωνα) Η προσέλευση του κόσμου απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας ξεπέρασε τους στις τρεις ημέρες του φεστιβάλ Αυξάνονται τα μαθητικά συγκροτήματα από χώρες της Ευρώπης: οι Βamboo Bambos και οι Unshin από το Λονδίνο και οι Dogs in Oven από το Παρίσι. Οι καλλιτέχνες που είχαν προσκληθεί αυτή τη φορά ήταν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι Firewind, το πιο γνωστό ελληνικό μέταλ συγκρότημα στην Ευρώπη. Παράλληλες εκδηλώσεις: Συζήτηση με θέμα «Το ελληνικό μέταλ: από την Καλιφόρνια ως την Σιβηρία», με μεγάλη προσέλευση νέων παιδιών και εκπροσώπων του τύπου graffiti breakdance bmx skate σε ειδική ράμπα

7 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Τον Οκτώβριο του 2005, διανεμήθηκε δωρεάν με την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία σε αντίτυπα το CD Schoolwave Live Τον ∆εκέµβριο του 2006 διανεμήθηκε δωρεάν με την Ελευθεροτυπία, το DVD Schoolwave 2006 και είχε μεγάλη απήχηση στους μαθητές όλης της Ελλάδας Ακολούθησαν χιλιάδες θετικές αναφορές και ενθουσιώδη σχόλια σε forα και blogs στο Internet Τον Μάρτιο του 2007 το 40λεπτο ντοκιμαντέρ του Παύλου Τσιαντού «Schoolwave» κέρδισε το Βραβείο Κοινού για ταινίες μικρού μήκους στο 9ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης. Το ντοκιμαντέρ προβλήθηκε στην εκπομπή “Θεματική Βραδιά” του Στέλιου Κούλογλου στην ΕΤ-1, στο μουσικό κανάλι MAD TV και στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

8 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Τον Δεκέμβριο του 2007 κυκλοφόρησε με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ το DVD του Schoolwave 2007 με live τραγούδια από τα μαθητικά συγκροτήματα που συμμετείχαν και πλούσιο backstage υλικό Τον Δεκέμβριο του 2008 κυκλοφόρησε πανελλαδικά με την εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ-ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ το διπλό DVD του Schoolwave 2008. Τα αποσπάσματα από τα DVD του Schoolwave που έχουν ανεβεί στο Υoutube έχουν πάνω από views Τα συγκροτήματα του Schoolwave περιοδεύουν τα δύο τελευταία χρόνια σε πόλεις της επαρχίας με μεγάλη ανταπόκριση από το μαθητικό κοινών των πόλεων. Ήδη το “Schoolwave on Tour” έχει βρεθεί στη Θεσσαλονίκη (δύο φορές), στην Πρέβεζα (δύο φορές) και στα Χανιά, ενώ μέσα στο 2009 θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις. Στη διάρκεια του χειμώνα, από τον Νοέμβριο ως τον Απρίλιο και για δύο Σάββατα κάθε μήνα, συγκροτήματα του Schoolwave παίζουν στο club «Κύτταρο».

9 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Όλες οι μεγάλες εφημερίδες έχουν κάνει θέμα το Schoolwave (μέχρι και πρωτοσέλιδο)

10 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Όλες οι μεγάλες εφημερίδες έχουν κάνει θέμα το Schoolwave (μέχρι και πρωτοσέλιδο)

11 ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Όλες οι μεγάλες εφημερίδες έχουν κάνει θέμα το Schoolwave (μέχρι και πρωτοσέλιδο)

12 + ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ
ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Όλες οι μεγάλες εφημερίδες έχουν κάνει θέμα το Schoolwave (μέχρι και πρωτοσέλιδο) + ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ

13 Θέατρο Βράχων Δήμου Βύρωνα (3-4-5 Ιουλίου 2009)
SCHOOLWAVE 2009 5o Schoolwave Θέατρο Βράχων Δήμου Βύρωνα (3-4-5 Ιουλίου 2009) Θα παίξουν 21 μαθητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα, τα οποία θα επιλεχθούν μέσα από τα 250 περίπου που δηλώνουν κάθε χρόνο συμμετοχή και μετά από μια πολύμηνη διαδικασία ακροάσεων. Τα συγκροτήματα θα επιλεγούν από επιτροπή που αποτελείται από τον ραδιοφωνικό παραγωγό Γιάννη Πετρίδη, τους συνθέτες Νίκο Κυπουργό και Γιώργο Κουµεντάκη, τα συγκροτήματα Raining Pleasure και Rotting Christ και τον Χρήστο Ιωαννίδη από τους Schooligans. Θα ενισχυθεί ο διεθνής χαρακτήρας του φεστιβάλ, καθώς θα προσκληθούν ακόμα περισσότερα μαθητικά συγκροτήματα από χώρες της Ευρώπης. Επίσημοι καλεσμένοι του φεστιβάλ θα είναι όπως κάθε χρόνο γνωστοί καλλιτέχνες που στηρίζουν με την παρουσία τους το φεστιβάλ. Στο Schoolwave 2008 συμμετείχαν ο Αλκίνοος Ιωαννίδης και οι Firewind (από τα πιο διάσημα ελληνικά μέταλ συγκροτήματα), ενώ τραγούδησαν μαζί με μαθητικά συγκροτήματα ο Μάρκος απ’ τους Locomondo και οι Mary and the Boy. Και οι τρεις ημέρες του φεστιβάλ θα ηχογραφηθούν και θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να κυκλοφορήσουν το φθινόπωρο σε DVD και CD. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Οι τηλεοπτικοί χορηγοί επικοινωνίας είναι η ΕΤ1, ο ALPHA και το MAD. Το φεστιβάλ θα γίνει υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς και του Υπουργείου Πολιτισμού.

14 Θέατρο Βράχων Δήμου Βύρωνα (3-4-5 Ιουλίου 2009)
SCHOOLWAVE 2009 5o Schoolwave Θέατρο Βράχων Δήμου Βύρωνα (3-4-5 Ιουλίου 2009) Οι παράλληλες εκδηλώσεις θα περιλαμβάνουν: Graffiti από μαθητές BMX και skate-board σε ειδική ράμπα Συζητήσεις – ομιλίες ανάμεσα σε νέους και ανθρώπους της μουσικής Breakdance Και άλλες...

15 ΤΕΛΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ


Κατέβασμα ppt "ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google