Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ

2

3 Ο εκπρ. Του Μητροπολίτη Λευκάδας, Ο πρώην περιφερειάρχης κ. Κακαβάς Κ. με την συζυγό του ο Δήμαρχος Λευκάδας κ.Φέτσης Β. ο εκπρ.του βουλευτή κ.Σολδάτου, ο αντιπρ.Πνευμ.Κέντρου κ.Θερμός Β. ο εκπρ. του Νομάρχη Αχαίας, Διευθυντής Πολιτισμού Πιστεύως Σωτήριος η Έφορος Τέχνης κ.Νικοδήμου Άννα και πολλοί άλλοι. Μέσα σε μια ιδιαίτερα συγκινητική ατμόσφαιρα παρουσία πλήθος κόσμου και των αρχών της Λευκάδας, εντυπωσίασε η οπτικοπα- κουστική παρουσία του συμπολίτη μας Δρ.Ψυχολογίας και καθ. ΤΕΙ Μαλλιά Θεοδώρου με θέμα «Ο Κωστής Παλαμάς και ο Ολυ- μπιακός Ύμνος» μία ομιλία που πρόβαλλε και τόνιζε τα Ολυμπι- ακά ιδεώδη μέσω των οποίων προβάλλεται και καλλιεργείται διαχρονικά η παγκόσμια αγωγή του ‘ευ αγωνίζεσθε» και ειρήνη των λαών. Συγκλόνισε το ακροατήριο η καλλιτέχνης κ.Αργυροπούλου Κική η οποία απήγγειλε το επικό ποίημα του Παλαμά «Δεξίλεως» Η κ.Αθανασοπούλου απήγγειλε το ποίημα το «Το σπίτι που γεννήθηκα»

4 •Από την αίθουσα Τέχνης «Θεόδωρος Στάμος» όπου Έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης των Πατρινών Καλλιτεχνών ‘Το ποιητικό έργο του Κωστή Παλαμά σε Εικαστικές δη- Μιουργίες» Διακρίνονται ο Πρόεδρος των Πατρινών Καλλι- Τεχνών και ο Αντιπρόεδρος του Πν.Κέντρου, κ. Θερμός Β. Τα εκθέματα των Πατρινών Καλλιτεχνών που εντυπωσίασαν τους Λευκαδίτες, άτομα των γραμμάτων και των Τεχνών Διακρίνονται οι; Επιμελήτρια της αίθουσας Γεωργάκη Θ. Ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ.Λιβαθινός Ιωάννης, ο Αντιπρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου κ.α. Βαθιά συγκίνηση και έκπληξη προκάλεσε στο ακροατήριο η απαγγελία τηςΛευκαδίτισας Κ. Βρεττού Γεωργία την οποία προσκάλεσε ο Πρόεδρος των Πατρινών Καλλιτεχνών για να Προβάλει την διαχρονική επιρροή της Ποίησης μέσα στις ψυχές των απλοϊκών πολιτών. •Ο Δήμος Κυπαρισσίας προσκάλεσε Σύλλογο να παρουσι- άσει την εκδήλωση στο σπίτι του αδελφού του Παλαμά όπου λέγεται ότι εμπνεύστηκε και έγραψε το «Δωδεκάλογο του Γύφτου» και το οποίο σπίτι είναι «Πολιτιστικό Κέντρο». Οι εκδηλώσεις στηρίζονται από την ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΑΧΑΙΑΣ και την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Γυμναστικής


Κατέβασμα ppt "Η ΛΕΥΚΑΔΑ ΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΗ ΠΑΛΑΜΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google