Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Όνομα: Νικολέττα Μασιά Ειδικότητα: Δασκάλα Κωδικός Ομάδας: ΔΛΕΥ0028 Θέμα εργασίας: Οι εποχές του χρόνου Ημερομηνία Υποβολής Εργασίας: 29/05/2003.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Όνομα: Νικολέττα Μασιά Ειδικότητα: Δασκάλα Κωδικός Ομάδας: ΔΛΕΥ0028 Θέμα εργασίας: Οι εποχές του χρόνου Ημερομηνία Υποβολής Εργασίας: 29/05/2003."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Όνομα: Νικολέττα Μασιά Ειδικότητα: Δασκάλα Κωδικός Ομάδας: ΔΛΕΥ0028 Θέμα εργασίας: Οι εποχές του χρόνου Ημερομηνία Υποβολής Εργασίας: 29/05/2003

3  ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ  ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΜΗΝΕΣ: ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ  ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ  ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

4 OI EΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

5

6 Aνθίζουν τα λουλούδια και πρασινίζουν οι κάμποι. Επιστρέφουν τα αποδημητικά πουλιά. Φορούμε ελαφρά ρούχα. Γιορτάζουμε την Ανάσταση του Χριστoύ.

7 Mάρτης Απρίλης Μάης

8

9 Kάνει πολλή ζέστη. Γίνεται ο θερισμός στα χωράφια. Ωριμάζουν τα φρούτα. Κλείνουν τα σχολεία. Πηγαίνουμε διακοπές στο βουνό ή στη θάλασσα.

10 Ιούνης Ιούλης Αύγουστος

11

12 Πέφτουν τα πρωτοβρόχια. Πέφτουν τα κίτρινα φύλλα των δέντρων. Αρχίζει το όργωμα και η σπορά των χωραφιών. Φεύγουν τα αποδημητικά πουλιά για πιο ζεστές χώρες. Ανοίγουν τα σχολεία.

13 Σεπτέμβρης Οκτώβρης Νοέμβρης

14

15 Ο ουρανός συννεφιάζει, αστράφτει και βροντά. Κάνει κρύο και στα βουνά χιονίζει. Φορούμε μάλλινα ρούχα. Γιορτάζουμε τα Χριστούγεννα, την Πρωτοχρονιά και τα Φώτα.

16 Δεκέμβρης Γενάρης Φλεβάρης

17 ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

18 http://www.nationalgeographic.com/geographyaction/rivers/images/trees.gif ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

19 ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ


Κατέβασμα ppt "Όνομα: Νικολέττα Μασιά Ειδικότητα: Δασκάλα Κωδικός Ομάδας: ΔΛΕΥ0028 Θέμα εργασίας: Οι εποχές του χρόνου Ημερομηνία Υποβολής Εργασίας: 29/05/2003."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google