Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Internet & Email. Το Network του σχολείου σας Κονδύλι 340 ευρώ για συντήρηση του δικτύου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Internet & Email. Το Network του σχολείου σας Κονδύλι 340 ευρώ για συντήρηση του δικτύου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Internet & Email

2 Το Network του σχολείου σας Κονδύλι 340 ευρώ για συντήρηση του δικτύου

3 Βασικές Ενέργειες για αποκατάσταση του Internet 1. Σβήνουμε τα μηχανήματα που βρίσκονται στην καμπίνα και τα αφήνουμε για 3-5 λεπτά. Μετά τα ανάβουμε και περιμένουμε να συγχρονιστούν. 2. Από όποιο υπολογιστή θέλουμε, μπαίνουμε στιν Ιστοσελίδα του Ευρυζωνικού δυκτίου (i-choice) www.i-choice.com.cy ή απλά γράφουμε στο URL μόνο 192.168.5.2 3. Στην ιστοσελίδα που θα ανοίξει, γράφουμε στην θέση του username καί στο password τον αριθμό του τηλεφώνου που είναι ενωμένη η υπηρεσία μας.

4 4. Θα ενωθούμε τότε στην Ευρυζωνική υπηρεσία. Το μόνο που μένει είναι να διαλέξουμε τον παροχέα με τον οποίο έχουμε λογαριασμό (Cytanet) και να ενωθούμε βάζοντας το Username και το Password που έχει το σχολείο.

5 Email 1. Μπαίνουμε στην Ιστοσελίδα της Cytanet www.cytanet.com.cy 2. Στα δεξιά της σελίδας, κάνουμε Login βάζοντας το username και password (είναι τα ίδια με αυτά που βάλαμε για να ενωθούμε με το internet).

6 Στο αριστερό μέρος της σελίδας αυτής, έχετε διάφορες επιλογές. Να επιλέγετε ΜΟΝΟ το ¨Read Email (webmail)¨ Την επιλογή Create Additional Email Account να την χρησιμοποιείτε μόνο όταν παραστεί ανάγκη και πάντα σε συνεννόηση με το Σύμβουλο του σχολείου σας ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΩ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ

7 Ενέργειες μετά την ανάγνωση του email 1. Απλή διαγραφή (επιλογή email και "delete") 2. Διαγραφή με απόρριψη αποστολέα (Reject Sender) 3. Μετακίνηση μηνύματος σε φάκελο Στόχος: To inbox να παραμένει κενό

8 Διαχείριση Φακέλων (Folders)

9 Μετακίνηση μηνυμάτων σε φακέλους (Folders) 1. Επιλέγω το μήνυμα ή τα μηνύματα που θέλω να μετακινήσω 2. Από το drop down menu, επιλέγω το folder στο οποίο θέλω να μετακινήσω το μήνυμα. 3. Πατώ το εικονίδιο για εκτέλεση της εντολής. 1 23

10 Η επιλογή Reject Sender Με την επιλογή αυτή: 1. Διαγράφονται ΟΛΑ τα μηνύματα που είναι στο Inbox 2. Διαγράφονται ΟΛΑ όσα μηνύματα θα έρθουν μελλοντικά από το συγκεκριμένο αποστολέα.

11 Αναίρεση της επιλογής Options - Advanced Options - Webmail Spam Options Στην σελίδα θα δούμε την λίστα με όσους έχουμε κάνει Reject. Σβήνουμε απλά από την λίστα όποιον επιθυμούμε να επαναφέρουμε ώστε να δεχόμαστε email από αυτόν

12 Συνηθισμένο Πρόβλημα με τοPrinter HP4005Ν

13 Μελάνια για Printers HP 4005 N - Μελάνια μαύρα υπάρχουν σε απόθεμα στο σχολείο - Κάθε χρόνο, κονδύλι στην σχολική εφορία (340 ευρώ) - Μην περιμένετε να τελιώσουν τα μελάνια. Φροντίστε ώστε να γίνονται παραγγελίες κάθε χρόνο, ώστε να αναλώνεται το κονδύλι και να υπάρχει απόθεμα έγχρωμων μελανιών.


Κατέβασμα ppt "Internet & Email. Το Network του σχολείου σας Κονδύλι 340 ευρώ για συντήρηση του δικτύου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google