Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ANTISPAM ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΑΡΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ANTISPAM ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΑΡΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ANTISPAM ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΑΡΗΣ

2 ΤΙ ΕΊΝΑΙ ΤΟ SPAM Το spam είναι ο συνήθης όρος για την αζήτητη ηλεκτρονική επικοινωνία, δηλαδή τα ενοχλητικά μηνύματα που, χωρίς ποτέ να έχετε ζητήσει, κατακλύζουν το λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή το κινητό σας τηλέφωνο διαφημίζοντας διαφόρων ειδών προϊόντα ή υπηρεσίες. Οι αποστολείς μηνυμάτων spam είναι γνωστοί και ως spammers.

3 ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
Το spam υποσκάπτει την εμπιστοσύνη των χρηστών ηλεκτρονικών υπηρεσιών και οδηγεί σε απώλεια χρόνου, πόρων και παραγωγικότητας, τόσο για τους ίδιους τους χρήστες, όσο και για τις επιχειρήσεις. Προβλήματα δημιουργεί επίσης και στους Παροχούς Υπηρεσιών Διαδικτύου (ΠΥΔ), καθώς μπορεί να μειώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τον χρόνο απόκρισης του δικτύου τους, πλήττοντας έτσι τη διαθεσιμότητα και αξιοπιστία τους. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι πάνω από το 70% των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σήμερα είναι spam.

4 NORTON ANTISPAM Το Norton AntiSpam χρησιμοποιεί την επαγγελματικής ποιότητας τεχνολογία φιλτραρίσματος spam της Symantec για να διαχωρίσει τα ανεπιθύμητα μηνύματα από τα επιθυμητά. Το Norton AntiSpam χρησιμοποιεί μηχανισμό λειτουργίας φίλτρου σε πραγματικό χρόνο και φιλτράρει χρησιμοποιώντας διάφορα τοπικά φίλτρα σε διαφορετικά επίπεδα. Τα τοπικά φίλτρα κατατάσσουν τα σε spam ή νόμιμα. Αν τα τοπικά φίλτρα κατατάξουν ένα ως επιθυμητό, το Norton AntiSpam συλλέγει πληροφορίες όπως υπογραφές και τιμές κατακερματισμού URL του μηνύματος. Έπειτα, το Norton AntiSpam αποστέλλει αυτές τις πληροφορίες στο διακομιστή της Symantec στο Web για περαιτέρω ανάλυση.

5 Όταν ένα κατατάσσεται ως spam, το Norton AntiSpam αλλάζει το θέμα του και το αποστέλλει στο πρόγραμμα-πελάτη . Το πρόγραμμα-πελάτης αναγνωρίζει την αλλαγή στο θέμα του μηνύματος και το μετακινεί στο φάκελο spam ή στο φάκελο Norton AntiSpam.

6 Το Norton AntiSpam χρησιμοποιεί προκαθορισμένους κανόνες αλληλογραφίας και τη Λίστα επιτρεπόμενων και τη Λίστα αποκλεισμένων, οι οποίες καθορίζονται από το χρήστη, με σκοπό την επιτάχυνση του ελέγχου . Αποδέχεται από τη λίστα επιτρεπόμενων αποστολέων και αποκλείει από τη λίστα αποκλεισμένων αποστολέων .

7 AYTO EINAI SPAM Don’t spam

8 ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΑΡΗΣ

9 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "ANTISPAM ΓΙΩΡΓΟΣ ΙΣΑΡΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google