Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΚΟΠΗ ΙΣΙΑΣ ΦΟΥΣΤΑΣ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΟΥΓΙΑ ΜΕ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΦΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΚΟΠΗ ΙΣΙΑΣ ΦΟΥΣΤΑΣ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΟΥΓΙΑ ΜΕ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΦΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΚΟΠΗ ΙΣΙΑΣ ΦΟΥΣΤΑΣ

2 ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΟΥΓΙΑ ΜΕ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΦΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ

3 ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ. ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ 5 ΕΚ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΙΑ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ 5 ΕΚ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΡΙΦΩΜΑ

4 ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΝ ΣΤΟ ΥΦΑΣΜΑ.

5 ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΑΦΗΣ ΚΑΙ ΣΤΡΙΦΩΜΑΤΟΣ. 5ΕΚ. ΣΤΡΙΦΩΜΑ-5ΕΚ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΩ-2ΕΚ. ΣΤΙΣ ΠΛΑΪΝΕΣ ΡΑΦΕΣ ΚΑΙ 2ΕΚ ΣΤΗ ΜΕΣΗ.

6 ΚΟΒΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΑΦΗΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΑΜΕ.

7 ΒΑΖΩ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΝ ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΣΤΟ ΥΦΑΣΜΑ (ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ 4) ΑΦΑΙΡΩ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ

8 ΓΥΡΙΖΩ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΥΦΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΕΥΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΝ

9 ΣΧΕΔΙΑΖΩ ΤΟ ΖΩΝΑΚΙ : 10 ΕΚ. ΦΡΔΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΣ ΟΣΟ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕΣΗΣ + 10 ΕΚ. (ΠΧ ΑΝ Η ΜΕΣΗ ΕΊΝΑΙ 72, ΤΟΤΕ ΜΕΤΡΑΜΕ 72+10=82ΕΚ.)

10 ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗ ΦΟΔΡΑ ΟΥΓΙΑ ΜΕ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΕΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΡΦΙΤΣΕΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ ΣΤΗ ΦΟΔΡΑ. ΤΟ ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΤΗΝ ΤΣΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΦΟΔΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΩ ΚΕΝΤΡΟ 5 ΕΚ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΓΙΑ. ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΡΙΦΩΜΑ 5 ΕΚ.

11 ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΝ ΜΕ ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΑΚΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΔΙΑ ΦΕΡΜΟΥΑΡ ΚΑΙ ΣΧΗΣΙΜΑΤΟΣ.

12 ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΡΑΦΗΣ: 2 ΕΚ. ΠΛΑΪΝΕΣ-5 ΕΚ. ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΣΩ -1 ΕΚ. ΣΤΗ ΜΕΣΗ-ΚΑΘΟΛΟΥ ΣΤΡΙΦΩΜΑ

13 ΚΟΒΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΡΑΦΗΣ

14 ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΕΝΗ ΦΟΔΡΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΡΜΠΟΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΝΟΣ ΜΟΛΥΒΙΟΥ Ή ΡΟΛΕΤΑΣ, ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ.

15 ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΤΡΟΝ.


Κατέβασμα ppt "ΚΟΠΗ ΙΣΙΑΣ ΦΟΥΣΤΑΣ. ΣΤΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ ΟΥΓΙΑ ΜΕ ΟΥΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕ ΑΝΑΠΟΔΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΦΙΤΣΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΥΦΑΣΜΑ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google