Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Πρεσβευτής του τόπου μου Δημιουργία Blog και ανάρτηση σε αυτό ψηφιακού υλικού με θέμα την πόλη μας, την Πάτρα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Πρεσβευτής του τόπου μου Δημιουργία Blog και ανάρτηση σε αυτό ψηφιακού υλικού με θέμα την πόλη μας, την Πάτρα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Πρεσβευτής του τόπου μου Δημιουργία Blog και ανάρτηση σε αυτό ψηφιακού υλικού με θέμα την πόλη μας, την Πάτρα

2

3 Παρουσιάζουμε τα αξιοθέατα, τις φυσικές οµορφιές και µέρος των πολιτιστικών δραστηριοτήτων της πόλης μας, της Πάτρας, κατασκευάζοντας ένα ψηφιακό οδοιπορικό.

4 Κατασκευάσαμε μια ηλεκτρονική περιήγηση. Περπατήσαμε στους δρόµους της πόλης, τραβήξαμε βίντεο και φωτογραφίες, πήραμε συνεντεύξεις, συγκεντρώσαμε πληροφορίες και εικόνες µε τη µέθοδο της ιστοεξερεύνησης, στη συνέχεια, παρουσιάσαμε τις εργασίες μας µε τη χρήση εκπαιδευτικών λογισµικών

5 Για να γίνει η µάθηση πιο ενδιαφέρουσα και ελκυστική, χρησιµοποιήθηκαν λογισµικά για την κατασκευή των εργασιών απολύτως συνυφασµένα µε το περιεχόµενο της εργασίας.

6  φυλλομετρητής GOOGLE CHROME: με τον οποίο περιηγηθήκαμε για να συγκεντρώσουμε πληροφορίες.  PICASSA: λογισμικό οργάνωσης -- διαχείρισης φωτογραφιών και δημιουργίας βίντεο Τα λογισμικά που χρησιμοποιήθηκαν ήταν:

7  AUDACITY: πρόγραμμα επεξεργασίας ήχου με το οποίο ηχογραφήσαμε την αφήγησή μας και δημιουργήσαμε ταινίες για την πόλη μας.

8  Επεξεργαστής κειμένου MICROSOFT OFFICE: με τον οποίο επεξεργαστήκαμε τις πληροφορίες  MOVIE MAKER: πρόγραμμα μετατροπής των φωτογραφιών που τραβήξαμε σε βίντεο

9 Tο blog που δημιουργήθηκε για το σκοπό αυτόν,στο οποίο αναρτήσαμε τις εργασίες μας: http://patrapres.blogspot.gr

10 ΤΕΛΟΣ


Κατέβασμα ppt "Πρεσβευτής του τόπου μου Δημιουργία Blog και ανάρτηση σε αυτό ψηφιακού υλικού με θέμα την πόλη μας, την Πάτρα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google