Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ

2 ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ Σκοπός του Ψηφιακού Εμπορικού Κέντρου είναι η γνωριμία των κατοίκων του Δήμου Θέρμης με την τοπική αγορά και η προβολή των διαθέσιμων επιχειρήσεων και υπηρεσιών. Το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο αποτελείται από: • Επαγγελματικό οδηγό που περιέχει το σύνολο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Δήμο Θέρμης κατηγοριοποιημένες και με δυνατότητα αναζήτησης πάνω σε χάρτη • Παρουσίαση των τοπικών καταστημάτων και επιχειρήσεων, όπου είναι δυνατή η ανάρτηση κειμένων, φωτογραφιών και βίντεο • Προσφορές τις οποίες οι καταστηματάρχες μπορούν να αναρτήσουν, υπό την μορφή κουπονιών, και να διαχειριστούν όλες τις προωθητικές τους ενέργειες • Κριτικές καθώς οι πελάτες των καταστημάτων μπορούν να αναρτούν σχόλια, κριτικές και απόψεις και να μοιράζονται τις εμπειρίες τους με άλλους χρήστες

3 ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ Ο επαγγελματι- κός οδηγός παρουσιάζει το σύνολο των επιχειρήσεων του Δήμου Θέρμης σύμφωνα με κατηγορίες ή μέσω χάρτη. Ο χρήστης μπορεί επίσης να αναζητήσει την επιχείρηση που τον ενδιαφέρει.

4 ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ Κάθε επιχείρηση διαθέτει δική της σελίδα όπου μπορεί να αναρτήσει κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο. Η θέση της επιχείρησης εμφανίζεται πάνω σε χάρτη και ο χρήστης έχει την δυνατότητα να ζητήσει οδηγίες πλοήγησης

5 ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ Η σελίδα των προσφορών περιέχει κουπόνια που έχουν αναρτήσει οι ίδιοι οι καταστηματάρχες. Οι καταναλωτές θα πρέπει να τα εκτυπώσουν ή να τα αποθηκεύσουν στα κινητά τους και να τα παρουσιάσουν στο κατάστημα κατά την αγορά.

6 ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ Πολύ σημαντική είναι η δυνατότητα που δίνεται στους καταναλωτές να βαθμολογήσουν επιχειρήσεις και προσφορές. Οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να βαθμολογήσουν και να γράψουν κριτικές και σχόλια για όλες τις επιχειρήσεις αλλά και τις προσφορές τους. Μπορούν επίσης να μοιραστούν άμεσα αυτά τα σχόλια με τους φίλους τους στο Facebook ή το Twitter.

7 ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ Εικονικό Supermarket Το Ψηφιακό Εμπορικό Κέντρο θα παρέχει ακόμη μια λειτουργία που σκοπός της είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Σε συνεργασία με το παρατηρητήριο τιμών του Υπουργείου Οικονομίας θα δίνεται η δυνατότητα στους καταναλωτές να δημιουργούν το προσωπικό τους καλάθι με είδη supermarket. Η τιμή του καλαθιού θα υπολογίζεται αυτόματα με βάσει τις τρέχουσες τιμές και θα προτείνεται ο βέλτιστος συνδυασμός καταστημάτων για τις αγορές τους.


Κατέβασμα ppt "ΨΗΦΙΑΚΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΜΗΣ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΡΜΗΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google