Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Να σας επιτρέψουν να δαγκώνετε και να μασάτε φυσιολογικά Να σας αφήσουν να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φαγητά ξανά, όπως με τα φυσικά σας δόντια Να.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Να σας επιτρέψουν να δαγκώνετε και να μασάτε φυσιολογικά Να σας αφήσουν να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φαγητά ξανά, όπως με τα φυσικά σας δόντια Να."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3

4 Να σας επιτρέψουν να δαγκώνετε και να μασάτε φυσιολογικά Να σας αφήσουν να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φαγητά ξανά, όπως με τα φυσικά σας δόντια Να βοηθήσουν να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες Να βοηθήσουν τα υπόλοιπα φυσικά δόντια σας να παραμείνουν στην θέση τους Να σας επιτρέψουν μιλώντας φυσιολογικά, να είστε πραγματικά ο εαυτός σας Να σας βοηθήσουν να είστε πιο ελκυστικοί Να σας προσφέρουν μια οριστική και ασφαλή λύση για τα δόντια που έφυγαν Απλά βοηθούν να απολαύσετε τη ζωή στο έπακρο Τέλος γιατί έτσι σας αρέσει

5

6

7

8

9 Εξαλείφονται μετατοπίσεις, γλιστρήματα, χτυπήματα Δεν επηρεάζεται η ομιλία Μπορείς να δαγκώσεις και να μάσησης άφοβα Μπορείς να απολαύσης τα αγαπημένα φαγητά ξανά Προσδίδουν άνεση, ασφάλεια, σιγουριά Βελτιώνουν την γευστική ικανότητα

10 Επένθετη ολική οδοντοστοιχία με μειωμένη υπερώα που στηρίζετε σε μπάρα

11

12 Τρώτε ότι σας αρέσει ! Μιλάτε άνετα ! Φαίνεστε πιο ελκυστικοί ! Μη χάνετε άλλο οστό ! Απολαύσετε την ζωή ! Χαμογελάσετε ξανά !

13

14  Όταν ένα δόντι χαθεί, τότε το οστό που το περιβάλει απορροφάτε.  Όσο ποιο πολλά δόντια λείπουν τόσο μεγαλύτερος συμβιβασμός γίνετε στην μάσηση, την ομιλία και την εμφάνιση.  Χάνοντας δόντια στην εμπρός περιοχή του στόματος, έχουμε μεγάλο αισθητικό πρόβλημα.  Γενικότερα χάνοντας μερικά φυσικά δόντια επηρεάζετε η ικανότητα της μάσησης, η αισθητική του προσώπου και η υγεία των δοντιών που απομένουν.  Όταν χαθούν όμως όλα τα δόντια στο στόμα, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να χαθεί αρκετό οστό, έτσι ώστε να επηρεάσει το κάτω τριτημόριο του προσώπου, με πολύ σοβαρό πρόβλημα στην ομιλία την διατροφή και την αισθητική του ατόμου.

15  Κάθε άτομο σχεδόν που του λείπει ένα ή περισσότερα δόντια, πληρεί τις προϋποθέσεις και βάζει υποψηφιότητα για τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων. Κάποιοι από τους καθοριστικούς παράγοντες είναι :  Επαρκής ποσότητα και καλή ποιότητα οστού.  Καλή στοματική υγιεινή.  Καλή γενική υγεία.

16 Πόσα χρόνια ζωής έχουν; Η αντικατάσταση των φυσικών δοντιών με οδοντικά εμφυτεύματα είναι μία μόνιμη λύση και έχει πάνω από 90% επιτυχία στα 10 χρόνια λειτουργίας τους στην στοματική κοιλότητα. Θα μπορώ να τρώω φυσιολογικά κατά την χρονική περίοδο που τα εμφυτεύματα οστεοενσωματώνονται; ΝΑΙ. Στις περισσότερες περιπτώσεις μπορείς να φας ότι θέλεις. Για μια μικρή χρονική περίοδο μετά την τοποθέτησή τους θα πρέπει η διατροφή να είναι με μαλακές τροφές. Καθόσον περνά ο χρόνος όμως και πλησιάζει η στιγμή της τελικής αποκατάστασης τόσο και η διατροφή γίνετε όπως πριν.

17 Μπορώ να έχω μία προσωρινή εργασία κατά την περίοδο επούλωσης μέχρι να τοποθετηθεί η τελική εργασία ; ΝΑΙ. Σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις είναι δυνατή η τοποθέτηση μιας προσωρινής μεταβατικής εργασίας. Η κάθε περίπτωση όμως είναι και διαφορετική. Είναι η τοποθέτηση οδοντικών εμφυτευμάτων μία συνηθισμένη χειρουργική διαδικασία ; NAI. Αυτή η χειρουργική διαδικασία έχει εφαρμοστή σε δεκάδες εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο. Τα εμφυτεύματα STRAUMANN πάνω από 40 χρόνια και τεκμηριωμένη κλινική επιτυχία.

18 Είναι ανώδυνη η όλη διαδικασία καθώς και οι μετέπειτα ημέρες; ΝΑΙ. Είναι πιο ανώδυνη και πιο ατραυματική ακόμα και από μία απλή εξαγωγή δοντιού. Δίνοντας ο γιατρός την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή προεγχειρητικά αλλά και μετεγχειρητικά είναι εντελώς ανώδυνη. Το πρόσωπό μου θα είναι χωρίς οίδημα; NAI. Δίνοντας ο γιατρός την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή προεγχειρητικά δεν υπάρχει οίδημα μετεγχειρητικά.

19 Πόσο κοστίζουν ; Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μία επένδυση που μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής. Υπάρχουν πολλά σχέδια θεραπείας και πολλοί τρόποι πληρωμής π.χ. πιστωτική κάρτα, γραμμάτια, δάνειο κ.λπ. Εξ’ άλλου σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις μεσολαβούν κάποιοι μήνες από την τοποθέτησή τους μέχρι και την τελική αποκατάσταση, άρα και το ποσόν επιμερίζετε με τους μήνες αναμονής.

20 ΝΑΙ Θ έλω Εμφυτεύματα

21


Κατέβασμα ppt "Να σας επιτρέψουν να δαγκώνετε και να μασάτε φυσιολογικά Να σας αφήσουν να απολαύσετε τα αγαπημένα σας φαγητά ξανά, όπως με τα φυσικά σας δόντια Να."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google