Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ακολουθήστε την πιο νόστιμη online κοινότητα!. Καλώς Ορίσατε! Αυτή η παρουσίαση έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ακολουθήστε την πιο νόστιμη online κοινότητα!. Καλώς Ορίσατε! Αυτή η παρουσίαση έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ακολουθήστε την πιο νόστιμη online κοινότητα!

2 Καλώς Ορίσατε! Αυτή η παρουσίαση έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες του FoodFeed!

3 Το Food Feed δημιουργήθηκε από μια ομάδα ατόμων που αγαπάνε το απλό, καθημερινό αλλά και το γκουρμέ φαγητό! Πίσω από αυτή την ομάδα, δεν κρύβεται καμία χρηματοδότηση, επιχείρηση, όμιλος ή δημόσιο πρόσωπο. “ Μέσα από χιλιάδες αναζητήσεις συνταγών και εικόνων, φαγητών και γλυκών που γίνονται ανά ώρα στο διαδίκτυο, η ιδέα μιας κοινότητας που θα συγκεντρώνει, παρουσιάζει και κατηγοριοποιεί συνταγές από ελληνικά websites & blogs σε έναν «εικονικό πίνακα», ήρθε γρήγορα.. “ Πoιοί είμαστε;

4 Η Ιδέα Εικονικός Πίνακας Προβολή Συνταγών Εύκολη Αναζήτηση Μοιραστείτε Ανταλλάξτε Επικοινωνήστε Feed It ! Εγγραφή Προβολή Ιστότοπων i ♥ Σοκολάτα, παγωτό, τυρί, κοτόπουλο, κέικ, μπισκότα, ζυμαρικά, cupcakes, σπαράγγια, ντομάτες, μπαχαρικά, κακάο, αυγό, μπύρα, ρύζι, μανιτάρια, φράουλες, greek mousaka, λεμονάδα, ντομάτες, πιπέρι, ρόκα, πίτσα, ρόδι, πίτες, βανίλια, γλυκά του κουταλιού.. Food Feed

5 Χρειάζεται μόλις 1’ Προαιρετική είσοδος με Facebook ή Twitter ! Πώς δουλεύει; Προσθήκη Feed Είσοδος ή είσοδος με Facebook & Twitter Εγγραφή μέλους Χειροκίνητα ή αυτόματα εάν είστε “Foodie” To Feed σας αναμεταδίδετε αυτόματα στο Facebook, Twitter και σε όλους τους αναγνώστες !

6 Κερδίζω επισκεψιμότητα Αφού όλες οι συνταγές στο Foodfeed, Οδηγούν με link στο blog μου! Για Food Βloggers Im Foodie Κερδίζω δωρεάν προβολή του blog μου στο site.. αλλά και στο Facebook & Twitter του Foodfeed Κερδίζω δωρεάν προβολή στα RSS του Foodfeed Συνεργαστείτε μαζί μας και κερδίστε χωρίς κόστος! Κερδίζω Likes & Shares από τους Food Feeders

7 Σχολιάστε ή αναδημοσιεύστε στα αγαπημένα σας Social Media! Food Feed Για αναγνώστες Food Feeders Δείτε και ανακαλύψτε χιλιάδες Συνταγές Εγγραφείτε στο Food feed Βρήκατε και σας άρεσε μια Συνταγή Ένα video, μια εικόνα σχετικά με το φαγητό σε οποιοδήποτε ιστότοπο.. Feed it και μοιραστείτε την! Συνδεθείτε μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook ή το Τwitter! Εναλλακτικά μπορείτε να κάνετε άμεση Εγγραφή στο Food Feed! Επεξεργαστείτε το προφίλ σας! Ακολουθήστε τους Foodies, δημιουργήστε πίνακες, αποθηκεύστε αγαπημένες συνταγές και μοιραστείτε τις μέσω ReFeed!

8 Γιατί FoodFeed; i ♥ Food Feed Ι Like it Lets feed It! Μπορείτε να τις δείτε ή ακόμη να αναζητήσετε μια Συνταγή πληκτρολογώντας το όνομά της στην αναζήτηση! Όλες οι Συνταγές είναι συγκεντρωμένες στον εικονικό πίνακα! Πατήστε πάνω στην εικόνα για να διαβάσετε την Συνταγή! Η πιο νόστιμη κοινότητα! Μοιραστείτε και ακολουθήστε την Γεύση..

9 Αν κάποιος χρήστης υποβάλλει δυσφημιστικό, προσβλητικό ή οποιοδήποτε άλλο υλικό θα αποκλείεται από την κοινότητα του FoodFeed και το FoodFeed θα διατηρεί το δικαίωμα να παρέχει την διεύθυνση ΙΡ του στις αρμόδιες αρχές. Οι διαχειριστές του FoodFeed δεν πρόκειται να εκμεταλλευτούν τα προσωπικά σας δεδομένα κατά την εγγραφή προς διαφημιστικούς σκοπούς. Τα στοιχεία σας είναι ασφαλή και δεν θα παραχωρηθούν πότε σε τρίτους. Για την υποβολή υλικού, θα πρέπει να εγγραφείτε και επιλέξτε όνομα χρήστη ή να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Facebook. Ο λογαριασμός μέλους που δημιουργείται κατά την εγγραφή σας είναι προσωπικός. Από την δωρεάν προβολή στο FoodFeed εξαιρούνται όλοι οι ιστότοποι που παρέχουν υπηρεσίες και προωθούν προς πώληση είδη συναφή και σχετικά με το φαγητό, την ζαχαροπλαστική και την γαστρονομία, εκτός αν επιθυμούν διαφημιστική προβολή στο FoodFeed. Όροι και Προϋποθέσεις

10 Επικοινωνία Facebook linkTwitter link Tel:694 24 65 670 Fax:211 8000 836 E-Mail: info@foodfeed.gr

11 Ευχαριστούμε για τον χρόνο σας!


Κατέβασμα ppt "Ακολουθήστε την πιο νόστιμη online κοινότητα!. Καλώς Ορίσατε! Αυτή η παρουσίαση έχει ως σκοπό να σας ενημερώσει για τον τρόπο λειτουργίας, τα πλεονεκτήματα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google