Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ria Slides Ένα νιόπαντρο ζευγάρι μόλις εγκαταστάθηκε στη νέα του κατοικία Το πρώτο πρωί το κορίτσι άνοιξε το παράθυρο και είδε μια γειτόνισσα να απλώνει.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ria Slides Ένα νιόπαντρο ζευγάρι μόλις εγκαταστάθηκε στη νέα του κατοικία Το πρώτο πρωί το κορίτσι άνοιξε το παράθυρο και είδε μια γειτόνισσα να απλώνει."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 Ria Slides Ένα νιόπαντρο ζευγάρι μόλις εγκαταστάθηκε στη νέα του κατοικία Το πρώτο πρωί το κορίτσι άνοιξε το παράθυρο και είδε μια γειτόνισσα να απλώνει τα σεντόνια της.

3 Ria Slides Το κορίτσι είπε: Πόσο βρώμικα είναι τα σεντόνια της γειτόνισσας! Πρέπει να πάρει άλλη σκόνη πλυσίματος. Αν ήταν φίλη μου θα την μάθαινα να τα πλένει καλύτερα. Ο σύζυγος του κοριτσιού το κοίταξε αλλά δεν είπε τίποτε.

4 Ria Slides Μερικές μέρες αργότερα ξαναείδε την γειτόνισσα να απλώνει, και το κορίτσι είπε… « Η γειτόνισσά μας συνεχίζει με τα βρώμικα σεντόνια» « Η γειτόνισσά μας συνεχίζει με τα βρώμικα σεντόνια» Αν ήταν φίλη μου θα της σύστηνα άλλη πιο καλή σκόνη πλυσίματος..

5 Ria Slides Και έτσι για 3 ή 4 μέρες το κορίτσι συνέχισε να λέει τα ίδια βλέποντας την γειτόνισσα να απλώνει τα σεντόνια της. Και έτσι για 3 ή 4 μέρες το κορίτσι συνέχισε να λέει τα ίδια βλέποντας την γειτόνισσα να απλώνει τα σεντόνια της..

6 Ria Slides Μετά από ένα μήνα το κορίτσι έκπληκτο είδε τα ρούχα κάτασπρα και καθαρά. Και είπε στον σύζυγό της: Κοίτα!!!! η γειτόνισσα έμαθε να πλένει. Ποιος της έδειξε;. Γιατί εγώ δεν έκανα τίποτε για να την μάθω

7 Ria Slides Ο σύζυγος πολύ τρυφερά απάντησε: Όχι, εγώ σήμερα σηκώθηκα πιο νωρίς και καθάρισα τα παράθυρά μας !.

8 Ria Slides Έτσι είναι: Όλα εξαρτώνται από το παράθυρο μέσα από το οποίο κοιτάμε Έτσι είναι: Όλα εξαρτώνται από το παράθυρο μέσα από το οποίο κοιτάμε.

9 Ria Slides Είναι ανάγκη να καθαρίσουμε τα τζάμια μας Να ανοίξουμε τα παράθυρά μας

10 Ria Slides. Τίποτε δεν είναι αλήθεια, ούτε ψέμα Σε αυτόν τον απατηλό κόσμο Όλα εξαρτώνται από το χρώμα των τζαμιών Μέσα από τα οποία κοιτάμε


Κατέβασμα ppt "Ria Slides Ένα νιόπαντρο ζευγάρι μόλις εγκαταστάθηκε στη νέα του κατοικία Το πρώτο πρωί το κορίτσι άνοιξε το παράθυρο και είδε μια γειτόνισσα να απλώνει."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google