Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1  XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική του κατάσταση πολλές φορές προτιμάει να διαθέτει ποσά σε οργανώσεις για τα ζώα και το περιβάλλον.Προτιμάει φυσικά να γνωρίζει ότι τα χρήματα που διαθέτει θα χρησομοποιηθούν όντως για τη σωτηρία των οικοσυστημάτων γι’αυτό κάνει εκτενή ερευνα είτε διαδικτυακά είτε μέσω ενημερωτικών φυλλαδίων.Τα καλοκαίρια πάει στην Αλλόνησο,στο εξοχικό του και παράλληλα βοηθάει εθελοντικά στο θαλάσσιο πάρκο της ΜΟΜ.Έχει μία μεγαλη συλλογή από μικρά προιόντα ή μπλουζακια κλπ διάφορων οργανώσεων. Θέλει ότι αγοράζει να είναι φιλικό προς το περιβάλλον(απο τετράδια μέχρι απορρυπαντικά) Έχει προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ομάδα στη σχολή του σχετικά με τη διάσωση των απειλούμενων ειδών χωρίς μεγάλη επιτυχία. ΗΛΙΚΙΑ: 22 ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΟ. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:ΑΚΤ ΙΒΙΣΜΟΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣ Η ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΕΧΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ,ΕΘ ΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ.

2 ΗΛΙΚΙΑ :17 ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ Γ.Ε.Λ ΣΥΡΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:ΣΙΝΕ ΜΑ,ΚΑΦΕΣ,ΦΙΛΟΙ,ΜΑ ΘΗΜΑΤΑ,Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ • ΑΘΑΝΑΣΙΑ Η Αθανασία μένει από τότε που γεννήθηκε στη Σύρο.Είναι μαθήτρια λυκείου.Στόχο έχει να περάσει στη σχολή που την ενδιαφέρει και να φύγει απτο νησί και τα προβλήματά του.Έχει άλλα δύο αδέρφια μικρότερα και ένα σκύλο.Ο μπαμπάς της είναι ψαράς και η μαμά της εκπαιδευτικός.Κάνουν ανακύκλωση οικογενειακά στα σκουπίδια και το έχουν σαν τρόπο ζωής.Η ίδια είναι πολύ φιλόζωη αφού απο μικρή πήγαινε με το μπαμπά της για ψάρεμα και είχε δει από κοντά δελφίνια και φώκιες. Αν και σχετικά ευαισθητοποιημένη σχετικά με τα ζώα και το περιβάλλον δεν ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τα τοπικά προβλήματα.

3 ΗΛΙΚΙΑ:14 ΜΑΘΗΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΟΥ 2 ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΣΥΡΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ:ΠΟΔΟ ΣΦΑΙΡΟ,ΙΝΤΕΡΝΕΤ,ΗΛΕ ΚΤΡΟΝΙΚΑ,ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ • ΣΤΕΛΙΟΣ Ο μικρός Στέλιος μετακόμισε πριν ένα χρόνο στη Σύρο από την Αθήνα με τους γονείς του και τον μεγαλύτερο αδερφό του.Ξετρελαίνεται να συλλέγει πληροφορίες απτο Ιντερνετ και να παίζει διαδυκτιακά παιχνίδια.Ο ίδιος δεν έχει καμία οικολογική συνείδηση,όπως συμβαίνει και με την υπόλοιπη οικογένεια του.Αυτό συμβαίνει γιατί δεν έχει ενημερωθεί ποτέ περί των ΜΚΟ,δεν γνωρίζει καν τι είναι και τι υποστηρίζουν. Καθε μέρα περπατάει για να πάει στο σχολείο του.Εχτές του ‘’έπιασε’’ το μάτι μία αφίσα έξω απτο σχολείο με πολύ έντονα χρώματα και έναν ποδοσφαιριστή.Αν και η αφίσα δεν είχε τελικά καμία σχεση με το ποδόσφαιρο ο Στέλιος την διάβασε με ενδιαφέρον.


Κατέβασμα ppt " XΡΗΣΤΟΣ Ο Χρήστος σπουδάζει μακριά απτο σπίτι του,στη Σύρο.Είναι ένας συνειδιτοποιημένος φοιτητής με οικολογικές αναζητήσεις.Παρά τη μέτρια οικονομική."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google