Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το βιβλίο αυτό έλεγε για τρία παιδιά τα οποία ήταν ο Διονύσης, η Ηλέκτρα και η Άννα που μια μέρα κανόνισαν να πάνε για μπάνιο. Όμως όταν χαλάρωναν άκουσαν.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το βιβλίο αυτό έλεγε για τρία παιδιά τα οποία ήταν ο Διονύσης, η Ηλέκτρα και η Άννα που μια μέρα κανόνισαν να πάνε για μπάνιο. Όμως όταν χαλάρωναν άκουσαν."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3 Το βιβλίο αυτό έλεγε για τρία παιδιά τα οποία ήταν ο Διονύσης, η Ηλέκτρα και η Άννα που μια μέρα κανόνισαν να πάνε για μπάνιο. Όμως όταν χαλάρωναν άκουσαν ένα ¨ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ. O μπαμπάς της είπε ότι οι ψαράδες σκοτώνουν τα ψάρια με δυναμίτη και τα παιδιά στεναχωρήθηκαν και στο τέλος αφού μπήκαν ξανά για μπάνιο πήραν τις μάσκες τους και είδαν τον υπέροχο βυθό.

4

5 Οι χαρακτήρες ήταν τρεις. Ο Διονύσης ήταν ένας καλός και φιλικός άνθρωπος, φορούσε ένα μαγιό πράσινο με ρίγες μαύρες,είχε καστανά μαλλιά και ήταν 10 χρονών. Η Ηλέκτρα φορούσε ένα μαγιό, ένα καπέλο και μία μπλούζα και τα μαλλιά της ήταν ξανθά, επίσης ήταν 10 χρονών. Η Άννα φορούσε ένα μαγιό και μία μπλούζα ροζ και ήταν 9 χρονών.

6 O ήρωας που θα βάλω είναι ένας αστερίας που θα βοηθήσει τα παιδιά να σταματήσουν τους ψαράδες να σκοτώνουν τα ψάρια ώστε να υπάρχουν ψάρια στο βυθό.

7 Στο τέλος τα παιδιά αφού είχαν δει τον υπέροχο βυθό ξεκουράστηκαν στη θάλασσα σε μια σκηνή έφαγαν και μόλις ξύπνησαν και ξαναπήγαν να κάνουν ένα μπάνιο.

8 Το τέλος αυτό που φαντάζομαι είναι οι ψαράδες να σταματήσουνε να σκοτώνουν τα ψάρια και να μάθουν ότι τα ψάρια τα θέλουμε ζωντανά ώστε να τα βλέπουνε οι διάφοροι τουρίστες.

9

10 Η Στέλλα Βλαχοπούλου γεννήθηκε στην Ξάνθη τον Ιούνιο του 1946. Έχει μία κόρη, την Ηλέκτρα -τη γνωστή ηρωίδα των βιβλίων της οικολογικής σειράς για παιδιά "Εμείς και η Φύση", που παίχτηκε και στην τηλεόραση, στην ΕΤ-1. Ζει μόνιμα στην Αθήνα. Σπούδασε Γεωπονία στη Γεωπονοδασολογική Σχολή του Α.Π.Θ. και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικολογία- Υδροβιολογία (D.E.A.) στο Πανεπιστήμιο Pierre et Marie Curie, Paris VI. Επίσης, σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στη Φιλοσοφική Σχολή του Α.Π.Θ. Ασχολήθηκε με την πολιτική (1978-1979) αλλά γρήγορα αποχώρησε.


Κατέβασμα ppt "Το βιβλίο αυτό έλεγε για τρία παιδιά τα οποία ήταν ο Διονύσης, η Ηλέκτρα και η Άννα που μια μέρα κανόνισαν να πάνε για μπάνιο. Όμως όταν χαλάρωναν άκουσαν."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google