Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ημερολόγιο από την περίοδο της κατοχής Ά λλη μια μέρα της γερμανικής κατοχής. Η μητέρα κάθεται στον καναπέ και κλαίει, η αδερφή μου την παρηγορά.Η μητέρα.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ημερολόγιο από την περίοδο της κατοχής Ά λλη μια μέρα της γερμανικής κατοχής. Η μητέρα κάθεται στον καναπέ και κλαίει, η αδερφή μου την παρηγορά.Η μητέρα."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ημερολόγιο από την περίοδο της κατοχής Ά λλη μια μέρα της γερμανικής κατοχής. Η μητέρα κάθεται στον καναπέ και κλαίει, η αδερφή μου την παρηγορά.Η μητέρα μου ζήτησε να πάω να πιάσω από έναν ΜΑΥΡΟΠΩΛΗΤΗ, ψωμί με τον χρυσό της σταυρό. Όταν έφτασα του έδωσα τον σταυρό της μητέρας και μου έδωσε το ψωμί. Καθώς επέστρεφα στο σπίτι είδα 300 ανθρώπους σειρά έξω απο το συσσίτιο. Επέστρεψα στο σπίτι κατά τις 18:30 και η μητέρα έλειπε. Ρώτησα την αδερφή μου πού ήταν η μητέρα και μου λέει: >. Γύρισε στις 20:30, δεν βρήκε τίποτα την πρόλαβαν άλλοι.ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΜΕΡΑ–ΝΥΧΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ. Ελένη Πατσαλίδου

2 Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ

3 Οι Έλληνες υποφέρουν


Κατέβασμα ppt "Ημερολόγιο από την περίοδο της κατοχής Ά λλη μια μέρα της γερμανικής κατοχής. Η μητέρα κάθεται στον καναπέ και κλαίει, η αδερφή μου την παρηγορά.Η μητέρα."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google