Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ντάστιν ΧόφμανΝτάστιν Χόφμαν στο ρόλο του Τεντ Κράμερ Μέριλ ΣτριπΜέριλ Στριπ στο ρόλο της Τζοάνα Κράμερ Τζάστιν ΧένριΤζάστιν Χένρι στο ρόλο.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ντάστιν ΧόφμανΝτάστιν Χόφμαν στο ρόλο του Τεντ Κράμερ Μέριλ ΣτριπΜέριλ Στριπ στο ρόλο της Τζοάνα Κράμερ Τζάστιν ΧένριΤζάστιν Χένρι στο ρόλο."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2 ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ντάστιν ΧόφμανΝτάστιν Χόφμαν στο ρόλο του Τεντ Κράμερ Μέριλ ΣτριπΜέριλ Στριπ στο ρόλο της Τζοάνα Κράμερ Τζάστιν ΧένριΤζάστιν Χένρι στο ρόλο του Μπίλι Κράμερ Τζέιν ΑλεξάντερΤζέιν Αλεξάντερ στο ρόλο της Μάργκαρετ Φελπς Πέτρα Κινγκ στο ρόλο της Πέτι Φελπς Μελίσα Μόρελ στο ρόλο της Κιμ Φελπς Χάουαρντ Νταφ στο ρόλο του Τζον Σόνεσι Τζορτζ Κο στο ρόλο του Τζιν Ο' Κόνορ ΤζοΜπεθ Γουίλιαμς στο ρόλο της Φίλις Μπερνάρντ Χάουλαντ Τσαμπερλέν στο ρόλο του Δικαστή Άτκινς

3 Αδυνατώντας να αντέξει την προσήλωση του άνδρα της στην καριέρα του, η Τζοάνα Κράμερ φεύγει από το σπίτι. ΥΠΟΘΕΣΗ

4 Αφήνοντάς του τη φροντίδα του ανήλικου γιού τους.

5 Στην αρχή τα πράγματα είναι δύσκολα και για τους δυο καθώς ο Τεντ έχει πολύ δουλειά να κάνει και ο Μπίλι δεν αισθάνεται την αγάπη και την προσοχή που του έδινε η μητέρα του.

6 Μετά από αρκετούς μήνες, οι Τεντ και Μπίλι θα εναρμονιστούν με τα νέα δεδομένα και τελικά θα αρχίσουν να αγαπάνε, να νοιάζονται ο ένας τον άλλον και να αποκτούν ξεχωριστό δέσιμο.

7 Δεκαπέντε μήνες αργότερα επανέρχεται και ζητά το παιδί.

8 Όταν ο σύζυγος αρνείται, ξεκινά δικαστικό αγώνα, προκειμένου να της ανατεθεί η επιμέλεια.

9 ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ Το Kramer Vs Kramer είναι ένα από τα πιο ανθρώπινα και αληθινά δράματα στην ιστορία του κινηματογράφου. Καταπιάνεται με ένα θέμα καθημερινό που όσο και αν πλέον φαίνεται πιο σύνηθες από το 1979 παραμένει το ίδιο σημαντικό για την πορεία της ζωής ενός ανθρώπου. Μια ταινία που αν έχετε ζήσει έστω και μια στιγμή της θα σας κάνει να την λατρέψετε, αλλιώς απλώς να την αγαπήσετε. Πραγματικό αριστούργημα

10 Το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου έχει κατατάξει τo Κράμερ εναντίον Κράμερ στην 3η θέση στην κατηγορία 10 Δικαστικά Δράματα. Ο Τζάστιν Χένρι παραμένει μέχρι σήμερα ο νεότερος (8 ετών) υποψήφιος για το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου. ΒΡΑΒΕΙΑ Όσκαρ Καλύτερης Ταινία Σκηνοθεσίας.....Ρόμπερτ Μπέντον Διασκευασμένο Σενάριου….Ρόμπερτ Μπέντον Α' Ανδρικού Ρόλου.....Ντάστιν Χόφμαν Α‘ Γυναικείου Ρόλου…..Μέριλ Στριπ Χρυσές Σφαίρες Καλύτερης Ταινίας – Δράμα Σενάριο….. Ρόμπερτ Μπέντον Α' Ανδρικού ….. Ντάστιν Χόφμαν Α' Γυναικείου Ρόλου…. Μέριλ Στριπ

11 ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ Αντώνης Μωραΐτης


Κατέβασμα ppt "ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ Ντάστιν ΧόφμανΝτάστιν Χόφμαν στο ρόλο του Τεντ Κράμερ Μέριλ ΣτριπΜέριλ Στριπ στο ρόλο της Τζοάνα Κράμερ Τζάστιν ΧένριΤζάστιν Χένρι στο ρόλο."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google