Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η ΤΟ ΚΥΜΑ Tο ασυνήθιστο πείραμα ενός καθηγητή λυκείου να επιδείξει στους μαθητές του πως είναι η ζωή κάτω από μια δικτατορία, η οποία βρέθηκε εκτός ελέγχου.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Η ΤΟ ΚΥΜΑ Tο ασυνήθιστο πείραμα ενός καθηγητή λυκείου να επιδείξει στους μαθητές του πως είναι η ζωή κάτω από μια δικτατορία, η οποία βρέθηκε εκτός ελέγχου."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Η ΤΟ ΚΥΜΑ Tο ασυνήθιστο πείραμα ενός καθηγητή λυκείου να επιδείξει στους μαθητές του πως είναι η ζωή κάτω από μια δικτατορία, η οποία βρέθηκε εκτός ελέγχου όταν διαμόρφωσε μία ανεξάρτητη κοινωνική ομάδα

2 Η ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑ ΠΑΛΙΑΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΟΠΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΡΕΤΡΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ. ΡΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΓΟΥΝΤ, ΜΕΛΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟ ΤΟ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕΝΑΡΙΟ, MISCAST Η ΣΥΓΚΡΑΤΗΜΕΝΗ ΑΝΤΖΕΛΙΝΑ ΤΖΟΛΙ. ΑΠΌ ΧΡΗΣΤΟ ΜΗΤΣΗ

3 ΛΙΝΚΟΛΝ ΤΑΙΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α.

4 Η ΧΟΡΩΔΙΑ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΓΑΛΛΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ.ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΤΙΘΑΣΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΈΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.

5 Ο ΠΙΑΝΙΣΤΑΣ Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.Ο ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΉ ΚΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΟΥ ΕΊΝΑΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ, ΤΟ ΠΙΑΝΟ ΤΟΥ.

6 SLUMDOG MILLIONAIRE •Ένας έφηβος από τη Βομβάη που μεγάλωσε στη φτώχεια, γίνεται διαγωνιζόμενος της ινδικής έκδοσης του ποιός θέλει να γίνει εκατομμυριούχος.΄Όμως, συλλαμβάνεται ύπο την υποψία ότι έκλεψε, και ένω ανακρίνεται, γεγονότα από τη ζωή του προβάλλονται, που αποδεικνύουν απ’ο που γνωρίζει τις απαντήσεις.

7 SCHINDLER’S LIST •: Το 1939, μετά το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, οι Εβραίοι της κατεχόμενης από τους Γερμανούς Κρακοβίας μεταφέρονται σε γκέτο, από τα οποία μπορούν να βγαίνουν μόνο με ειδική άδεια, συνήθως επειδή εργάζονται σε τομείς ζωτικής σημασίας για τη γερμανική πολεμική βιομηχανία. Ο Όσκαρ Σίντλερ, Γερμανός βιομήχανος από τη Μοραβία, ανοίγει ένα εργοστάσιο κατεργασίας σμάλτου, όπου προσλαμβάνει κυρίως Εβραίους εργάτες, λόγω του μικρότερου κόστους. Αργότερα όμως ο σκληρός αξιωματικός των Ες Ες Άμον Γκετ αναλαμβάνει τη εκκένωση του γκέτο και τη μεταφορά των Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης του Άουσβιτς και του Πλαστσόφ. Ο Σίντλερ συγκλονίζεται από τη βαναυσότητα που βλέπει γύρω του και, ενώ αρχικός στόχος του ήταν να εκμεταλλευτεί το πόλεμο για να πλουτίσει, διαθέτει σχεδόν όλη του την περιουσία για να δωροδοκήσει τους αξιωματικούς των Ες Ες προκειμένου να χαρακτηριστούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Εβραίοι ως "απαραίτητοι εργάτες" και έτσι να διασωθούν

8 Η ΦΩΛΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΚΟΥ •Ο ΜακΜέρφι συλλαμβάνεται με την κατηγορία αποπλάνησης ανηλίκου και φυλακίζεται. Για να αποφύγει τη φυλακή παριστάνει τον τρελό και εισάγεται σε ψυχιατρική κλινική. Εκεί προσπαθεί να ζωντανέψει το μέρος παίζοντας με τους άλλους τροφίμους χαρτιά και μπάσκετ. Σε κάθε του κίνηση, όμως, βρίσκει μπροστά του την αντίδραση της νοσοκόμας Ρέιτσελφυλακή

9 AMERICAN HISTORY X •Μια οικογένεια καταρρέει ύστερα από μια ολόκληρη ζωή, αναλωμένη στο μίσος και τον ρατσισμό! Ένας άνδρας πρέπει τώρα, να πολεμήσει τους δικούς του δαίμονες για να σώσει τον αδελφό του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό από την τελική πτώση! Μια άνιση αναμέτρηση... Και όλα τα στοιχεία, εναντίον του! Και όμως... Εκείνος, θα προσπαθήσει σκληρά! Ένα συγκλονιστικό δράμα, όπου η βία δίνει μαθήματα ήθους και η οργή καταλύει την ανθρωπιά!

10 PULP FICTION •Μια οικογένεια καταρρέει ύστερα από μια ολόκληρη ζωή, αναλωμένη στο μίσος και τον ρατσισμό! Ένας άνδρας πρέπει τώρα, να πολεμήσει τους δικούς του δαίμονες για να σώσει τον αδελφό του, αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό από την τελική πτώση! Μια άνιση αναμέτρηση... Και όλα τα στοιχεία, εναντίον του! Και όμως... Εκείνος, θα προσπαθήσει σκληρά! Ένα συγκλονιστικό δράμα, όπου η βία δίνει μαθήματα ήθους και η οργή καταλύει την ανθρωπιά!


Κατέβασμα ppt "Η ΤΟ ΚΥΜΑ Tο ασυνήθιστο πείραμα ενός καθηγητή λυκείου να επιδείξει στους μαθητές του πως είναι η ζωή κάτω από μια δικτατορία, η οποία βρέθηκε εκτός ελέγχου."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google