Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015. ΠΙΝΟΚΙΟ Όλα άρχισαν στο σπίτι ενός ξυλουργού του μάστορα Τζεπέτο. Ο Τζεπέτο ζούσε με τον γάτο του, τον Φιγκαρό και με το ψαράκι του.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015. ΠΙΝΟΚΙΟ Όλα άρχισαν στο σπίτι ενός ξυλουργού του μάστορα Τζεπέτο. Ο Τζεπέτο ζούσε με τον γάτο του, τον Φιγκαρό και με το ψαράκι του."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

2 ΠΙΝΟΚΙΟ Όλα άρχισαν στο σπίτι ενός ξυλουργού του μάστορα Τζεπέτο. Ο Τζεπέτο ζούσε με τον γάτο του, τον Φιγκαρό και με το ψαράκι του την Κλειώ. Επειδή ήταν μόνος έφτιαξε ένα ξύλινο αγοράκι.

3 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Το ίδιο βράδυ, οΤζεπέτο κοιτούσε τα άστρα αναστέναξε και είπε: - αχ να μπορουσες να γινεις αληθινό αγόρι και να γινεις γιος μου. Αστερι λαμπερό μπορεις να πραγματοποιήσεις την ευχή μου; Πιο αργά το βράδυ ενώ ο Τζεπέτο, ο Φιγκαρό και η Κλειώ κοιμόντουσαν μια γαλάζια νεραΐδα μπήκε στο δωμάτιο τους, πλησίασε τον Πινόκιο και είπε: εύχομαι να πραγματοποιήσω την ευχή του Τσεπετο.

4 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ  Ο Τσεπετο όταν ξύπνησε είδε την ξύλινη κούκλα τον Πινόκιο να ζωντανεύει. Τότε ο Τσεπετο σηκώθηκε από το κρεβάτι του άρπαξε την ξύλινη κούκλα και άρχισε να χορεύει μαζί της.

5 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Τα χαράματα ο Τζεπετο πήρε την απόφαση ο Πινόκιο να πάει σχολείο για να μάθει να διαβάζει και να μετράει. Ο Πινόκιο ενθουσιάστηκε παρά πολύ και ξεκίνησε για το σχολείο.

6 ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Στο δρόμο όμως εμφανίστηκαν δυο ληστές, ο Γκάριμορ και ο Γαδεών και απήγαγαν τον Πινόκιο. Ο Πινόκιο πήγε να το σκάσει γιατί ήθελε να γυρίσει στον μπαμπά του και να του πει ότι θα πάει στο σχολείο. Η αλεπου τον κορόιδεψε και του ειπε ότι έχει πυρετό και πρεπει να μείνει λιγο ακομα στο μαγεμένο νησί.

7 ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΕΝΑ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ  Στο τέλος πήγε να σώσει τον Πινόκιο η μπαρμπι μαριπόζα. Κατα το βραδάκι όταν κοιμήθηκαν οι ληστες η μπάρμπι πηγε και έβγαλε τον Πινόκιο από την φυλακή.

8 ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ Μου άρεσε πάρα πολύ κι ας είναι ο Πινόκιο που είναι παιδικό…..


Κατέβασμα ppt "ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015. ΠΙΝΟΚΙΟ Όλα άρχισαν στο σπίτι ενός ξυλουργού του μάστορα Τζεπέτο. Ο Τζεπέτο ζούσε με τον γάτο του, τον Φιγκαρό και με το ψαράκι του."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google