Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας ΤΕΓ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ ΓΑΛΛΙΑΣ.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας ΤΕΓ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ ΓΑΛΛΙΑΣ."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας ΤΕΓ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ ΓΑΛΛΙΑΣ

2  Μία φίλη σας που ζει στη Γαλλία, θα κάνει ένα ταξίδι στην Ελλάδα, το καλοκαίρι, και ζητά πληροφορίες για τα μέρη που έχει προγραμματίσει να επισκεφτεί. Τα μέρη που θα επισκεφτεί είναι η Επίδαυρος, η αρχαία Ολυμπία, οι Δελφοί και η Ακρόπολη. Εσείς τις δίνετε τις πληροφορίες που χρειάζεται και ό,τι άλλο νομίζετε ότι θα της φανεί χρήσιμο και ενδιαφέρον.

3  Έχετε προγραμματίσει να παρακολουθήσετε μια αρχαία τραγωδία στο Ηρώδειο, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, αλλά δεν έχετε διά- θεση να πάτε μόνος/μόνη. Παίρνετε τηλέφωνο τη φίλη σας τη Μαίρη και προσπαθείτε να την πείσετε να πάτε μαζί, καθώς δεν δείχνει τρομερό ενδιαφέ- ρον για το αρχαίο δράμα. Θα χρειαστεί να επιστρα- τεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για να την πείσετε.

4  Μετά την παράσταση στο Ηρώδειο, και αφού επιτέ- λους καταφέρατε να πείσετε τη Μαίρη να έρθει μαζί σας, εκείνη κατενθουσιασμένη με την παράστα- ση και φυσικά με το θέατρο, θέλει να μάθει περισ- σότερα για το Ηρώδειο. Ετοιμάζετε την παρουσίασή σας, και βέβαια, την ανακοινώνετε σε όλη την τάξη.

5  Ρωτήστε τους συμμαθητές σας ποιο ατομικό /ομαδι- κό άθλημα αγαπούν πιο πολύ, ποιον Ελληνα αθλητή ή αθλήτρια θαυμάζουν πιο πολύ και αν ασχολούνται με κάποιο άθλημα και ποιο είναι αυτό.  Συζητούμε, στη συνέχεια, για την ιστορία των Ολυμπιακών αγώνων, μετά την προβολή βίντεο.  Ένας μαθητής ανακοινώνει ότι έχει επισκεφτεί το ιερό της Ολυμπίας και ότι έχει τρέξει στο Στάδιο. Μας περιγράφει το γεγονός.


Κατέβασμα ppt "Διδασκαλία Ελληνικής Γλώσσας ΤΕΓ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ ΓΑΛΛΙΑΣ."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google