Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D
Με το που μπαίνει ο Δεκέμβριος στο Ροβανιέμι όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες παγώνουν. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς του Αι Βασίλη για να ετοιμάσει άψογα το μεγάλο του ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.

2 Εκεί κατοικεί ο Aϊ-Βασίλης!!

3 Merry christmas(: Μακριά, στη χιονισμένη Λαπωνία, υπάρχει μια πόλη που κάθε Χριστούγεννα μας θυμίζει περισσότερο από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο ότι υπάρχει μαγεία. Τα πάντα κινούνται στους ρυθμούς του Αϊ Βασίλη για να ετοιμάσει άψογα το μεγάλο του ταξίδι σε ολόκληρο τον κόσμο.

4 Η μαγεία των Χριστουγέννων.

5 το Ροβανιεμι(= Όλες τις υπόλοιπες εποχές, παραμένει μια φυσιολογική πόλη. Οι άνθρωποι που ζουν εκεί δουλεύουν σκληρά και οι επισκέπτες μοιράζουν το χρόνο τους στα διάφορα αξιοθέατά της. Η οικονομία στηρίζεται στη βιομηχανία, στο εμπόριο ξυλείας και γούνας. Κατοικείται από φιλικότατους κατοίκους.

6 Μαγικά Χριστούγεννα ! Ένα μαγικό Χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην παγωμένη Φινλανδία με τους πρόσχαρους και φιλόξενους κατοίκους είναι όνειρο ζωής, για μεγάλους και μικρούς. Χιονισμένες εκτάσεις και ζεστά ξενοδοχεία, κουκλίστικα ξύλινα σπιτάκια στο δάσος, οι επιβλητικοί – αλλά φιλικοί - τάρανδοι, βόλτες με έλκηθρα που σέρνουν τα σκυλιά-σύντροφοι των Φινλανδών, ο περίφημος Αρκτικός κύκλος και το παραμυθένιο χωριό του Άγιου Βασίλη.

7 Γιούλη & Αλεξάνδρα:’) Πηγές: Google(wikipedia)


Κατέβασμα ppt "Ροβανιέμι,το χωριό του Αί Βασίλη!:D"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google