Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

 Στο σχολείο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την βιομάζα ως καύσιμο για παραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας,καύσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντικαταστήσουμε.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: " Στο σχολείο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την βιομάζα ως καύσιμο για παραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας,καύσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντικαταστήσουμε."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1

2

3  Στο σχολείο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την βιομάζα ως καύσιμο για παραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας,καύσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντικαταστήσουμε τον καυστήρα πετρελαίου με καυστήρα πελλετ.

4  Τα σχολεία μπορούν να συμμετέχουν στην συλλογή χρησιμοποιημένων μαγειρικών ελαίων. Αυτά μετά από επεξεργασία μετατρέπονται σε βιοκαύσιμο, το οποίο θα τοποθετηθεί στα σχολεία στις δεξαμενές πετρελαίου θέρμανσης, όπου το βιοκαύσιμο αναμεμειγμένο με το πετρέλαιο θέρμανσης, αποτελεί ιδανικό καύσιμο θέρμανσης.

5 οι στόχοι του βιοκλιματικού σχεδιασμού είναι:  Η εξασφάλιση ηλιασμού το χειμώνα  Η προστασία από τους δυνατούς ανέμους του χειμώνα  Η ελαχιστοποίηση των απωλειών θερμότητας το χειμώνα  Η προστασία από τον ήλιο του καλοκαιριού  Η εκμετάλλευση των δροσερών ανέμων το καλοκαίρι  Η απομάκρυνση της πλεονάζουσας θερμότητας το καλοκαίρι

6  Τα διπλά τζάμια είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εναλλακτική λύση στους παραδοσιακούς μονούς υαλοπίνακες. Όταν χρησιμοποιούνται διπλά τζάμια, υπάρχει περισσότερη εξοικονόμηση στην ηλεκτρική ενέργεια. Το χειμώνα, έτσι μειώνονται οι λογαριασμοί θέρμανσης.

7  Τα φωτοβολταϊκά είναι διατάξεις που παράγουν ηλεκτρικό ρεύμα από την ηλιακή ακτινοβολία. Το ηλεκτρικό αυτό ρεύμα χρησιμοποιείται για να δώσει ενέργεια σε μια συσκευή.ηλεκτρικό ρεύμαηλιακή ακτινοβολία

8  Να κλείνουμε τα φώτα όταν δεν βρισκόμαστε σε μία αίθουσα ή διάδρομο  Εγκατάσταση θερμοστατών στα σώματα θέρμανσης  Τα παράθυρα να παραμένουν κλειστά όταν είναι ανοιχτά τα σώματα θέρμανσης

9


Κατέβασμα ppt " Στο σχολείο μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την βιομάζα ως καύσιμο για παραγωγή ηλεκτρισμού και θερμότητας,καύσης. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αντικαταστήσουμε."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google