Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. Στο μάθημα των θρησκευτικών μας ζητήθηκε μία εργασία με θέμα ‘ Ήμουν κι εγώ εκεί ‘. Βασιστήκαμε σε δύο ξεχωριστούς χρόνους και τόπους.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. Στο μάθημα των θρησκευτικών μας ζητήθηκε μία εργασία με θέμα ‘ Ήμουν κι εγώ εκεί ‘. Βασιστήκαμε σε δύο ξεχωριστούς χρόνους και τόπους."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ

2 Στο μάθημα των θρησκευτικών μας ζητήθηκε μία εργασία με θέμα ‘ Ήμουν κι εγώ εκεί ‘. Βασιστήκαμε σε δύο ξεχωριστούς χρόνους και τόπους. Συγκεκριμένα στην Αρχαία Ελλάδα και στους Σουμέριους. Στο μάθημα των θρησκευτικών μας ζητήθηκε μία εργασία με θέμα ‘ Ήμουν κι εγώ εκεί ‘. Βασιστήκαμε σε δύο ξεχωριστούς χρόνους και τόπους. Συγκεκριμένα στην Αρχαία Ελλάδα και στους Σουμέριους.

3 Η εφημερίδα που βασίζετε στους Σουμέριους έχει ως τίτλο ‘ Αρχαίοι πολιτισμοί ‘. Περιλαμβάνει το πολιτισμό, τη Σουμερική γλώσσα, την ιστορία των Σουμέριων, ανέκδοτα και έπειτα αγγελίες. Η εφημερίδα που βασίζετε στους Σουμέριους έχει ως τίτλο ‘ Αρχαίοι πολιτισμοί ‘. Περιλαμβάνει το πολιτισμό, τη Σουμερική γλώσσα, την ιστορία των Σουμέριων, ανέκδοτα και έπειτα αγγελίες.

4 Στην συνέχεια ας μιλήσουμε για την εφημερίδα η οποία βασίζεται στην Αρχαία Ελλάδα και ονομάζεται ‘HELLAS’. Στην συνέχεια ας μιλήσουμε για την εφημερίδα η οποία βασίζεται στην Αρχαία Ελλάδα και ονομάζεται ‘HELLAS’. Περιέχει πολιτικά νέα όπου αναφέρονται στους εννέα άρχοντες, αγγελίες, προσκλήσεις για γιορτινά τραπέζια, ανέκδοτα και στο τέλος μία γελοιογραφία. Περιέχει πολιτικά νέα όπου αναφέρονται στους εννέα άρχοντες, αγγελίες, προσκλήσεις για γιορτινά τραπέζια, ανέκδοτα και στο τέλος μία γελοιογραφία.

5 Οι δύο αυτές αξιόλογες και με ιδιαίτερη καλλιγραφία οι εφημερίδες κατασκευάστηκαν με κορδέλες, χαρτόνια, κοπίδια, στρασάκια και με το πρόγραμμα ‘Word’. Οι δύο αυτές αξιόλογες και με ιδιαίτερη καλλιγραφία οι εφημερίδες κατασκευάστηκαν με κορδέλες, χαρτόνια, κοπίδια, στρασάκια και με το πρόγραμμα ‘Word’.

6 Τέλος, οι πηγές όπου αντλήσαμε τις πληροφορίες είναι η φημισμένη Βικιπέδια, το βιβλίο της Ά γυμνασίου της Ιστορίας και στις ιστοσελίδες με τα (ανέκδοτα.gr). Τέλος, οι πηγές όπου αντλήσαμε τις πληροφορίες είναι η φημισμένη Βικιπέδια, το βιβλίο της Ά γυμνασίου της Ιστορίας και στις ιστοσελίδες με τα (ανέκδοτα.gr).


Κατέβασμα ppt "ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ ΕΚΕΙ. Στο μάθημα των θρησκευτικών μας ζητήθηκε μία εργασία με θέμα ‘ Ήμουν κι εγώ εκεί ‘. Βασιστήκαμε σε δύο ξεχωριστούς χρόνους και τόπους."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google