Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης"— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης

2 Είμαστε τα παιδιά της Δ’2 τάξης . Παύλος ,Ελένη ,Νίκος , Δήμητρα.
Είμαστε τα παιδιά της Δ’2 τάξης . Παύλος ,Ελένη ,Νίκος , Δήμητρα.

3 Θα σας μιλήσουμε για τα Μ.Μ.Ε

4 Τα Μ.Μ.Ε. Ως Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ή Επικοινωνίας (ΜΜΕ) εννοούνται όλα τα διαθέσιμα μέσα με τα οποία μπορεί να ενημερωθεί για προηγούμενα και τρέχοντα συμβάντα ένα μεγάλο πλήθος ανθρώπων. Τα ΜΜΕ χωρίζονται σε: Ασύγχρονα μέσα, όπως είναι ο τύπος και το Διαδίκτυο, καθώς η πληροφορία τους μεταδίδεται σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για κάθε διακριτό χρήστη. Σύγχρονα μέσα, όπως είναι το ραδιόφωνο και η τηλεόραση, καθώς όλοι οι χρήστες λαμβάνουν την πληροφορία συγχρόνως. Ενίοτε ανακύπτουν υποψίες για μερικά ΜΜΕ, ότι επιδίδονται σε Παραπληροφόρηση.

5 Θα σας μιλήσουμε για το διαδίκτυο.
Θα σας μιλήσουμε για το διαδίκτυο.

6 Η ιστορία του διαδικτύου.
Οκτώβριος 1969, ερευνητικό ινστιτούτο του πανεπιστημίου τουStanford (Stanford Research Institute – SRI): Σε ένα μικρό δωμάτιο μια ομάδα ειδικών στους υπολογιστές στέκεται γύρω από την οθόνη ενός υπολογιστή. Την ίδια στιγμή, στην άλλη άκρη της πολιτείας, στο Πανεπιστήμιο UCLA του Los Angeles, σε ένα αντίστοιχο δωμάτιο υπάρχει ένα παρόμοιο σκηνικό. Όταν οι λέξεις που εμφανίστηκαν στην οθόνη του Los Angeles ήταν οι ίδιες με εκείνες στο Stanford, η πρώτη συνομιλία μεταξύ δύο υπολογιστών είχε επιτευχθεί και το ARPAnet είχε γεννηθεί.»

7 ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ
Μπορούμε να μάθουμε για τις τρέχουσες ειδήσεις στην χώρα μας Μπορούμε να μάθουμε για τον καιρό Μπορούμε να ενημερωθούμε για αθλητικά θέματα Και φυσικά για παγκόσμια θέματα

8 Εργασία των μαθητών της Δ2 τάξης


Κατέβασμα ppt "Το 10ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης"

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google