Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Η παρουσίαση φορτώνεται. Παρακαλείστε να περιμένετε

Στο παρόν project ασχοληθήκαμε με την ποιότητα ζωής. Είναι μια έννοια πολύσημη και υποκειμενική. Επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τα βασικά συστατικά της «ποιοτικής.

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Παρουσίαση με θέμα: "Στο παρόν project ασχοληθήκαμε με την ποιότητα ζωής. Είναι μια έννοια πολύσημη και υποκειμενική. Επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τα βασικά συστατικά της «ποιοτικής."— Μεταγράφημα παρουσίασης:

1 Στο παρόν project ασχοληθήκαμε με την ποιότητα ζωής. Είναι μια έννοια πολύσημη και υποκειμενική. Επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τα βασικά συστατικά της «ποιοτικής ζωής», τα οποία χωρίζονται σε αντικειμενικά ( υγεία, ασφάλεια, καθαρό περιβάλλον, εργασία, εκπαίδευση, περίθαλψη, κα) και υποκειμενικά( π.χ. πλούτη, εξουσία, ταξίδια κα). Υγιεινές Συνήθειες και Ποιότητα Ζωής Υγιεινές Συνήθειες και Ποιότητα Ζωής

2 Οριοθετήσεις & Περιορισμοί Περιοριστήκαμε λόγω της ευρύτητας του θέματος στην ψυχοσωματική υγεία, που αποκτάται μέσα από τη σωστή διατροφή, την άσκηση, τη φυσική δραστηριότητα στην επαφή με το περιβάλλον και τη φύση και τέλος στην προσωπική ισορροπία και διαχείριση του άγχους. Ωστόσο προσπαθήσαμε να πλησιάσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο…

3 Μέθοδος …γι αυτό χρησιμοποιήσαμε την εφαρμοσμένη έρευνα ( ερωτηματολόγιο & συνέντευξη)ερωτηματολόγιο την αναζήτηση μέσα από το διαδίκτυο (web quest)web quest την επιτόπια επίσκεψη σε χώρους άσκησης & φυσικής δραστηριότητας, σωματικής & ψυχικής υγείας ( βιωματική – ανακαλυπτική) Σημείο αναφοράς της ομάδας μας υπήρξε το συνεργατικό εργαλείο wiki, συγκεκριμένα η ιστοσελίδα http://lifesquality.wikispaces.com/,http://lifesquality.wikispaces.com/, στην οποία βρίσκεται και ο συλλογικός φάκελος όλης της προσπάθειάς μας.


Κατέβασμα ppt "Στο παρόν project ασχοληθήκαμε με την ποιότητα ζωής. Είναι μια έννοια πολύσημη και υποκειμενική. Επιχειρήσαμε να καταγράψουμε τα βασικά συστατικά της «ποιοτικής."

Παρόμοιες παρουσιάσεις


Διαφημίσεις Google